yrityshistoria


company


Henan Senjie Filtration Equipment Co, Ltd on alun perin vuonna 1939 perustetun vanhan sotilasyrityksen (nykyinen AVIC Aviation Industry Group AVIC) 116. tehtaalta. Se perustettiin 1980-luvun alkupuolella sotilasilmailun suodatustekniikan avulla siirtämällä siviilituotteita. Sen pinta-ala on 20 10000 neliömetriä, henkilöstön määrä yli 700 ihmistä, 185 keski- ja vanhempi tekninen henkilöstö.

Yhtiöllä on kolme öljynsuodattimen tuotantolinjaa, kolme vesisuodatuksen tuotantolinjaa, kaksi ilmakompressorisuodattimen tuotantolinjaa, kaksi suodatuslaitteiston tuotantolinjaa, vuotuinen tuotantokapasiteetti 2 miljoonaa suodatinelementtiä, 5000 suodatuslaitteiden tuotantokapasiteettia ja tutkimus- ja kehityskeskus . Yksi tarkastuskeskus, 100% tehdastuotteista, on testattu tuotteiden laadun suojaamiseksi.

Senjie ihmiset noudattavat aina GG-tarjousta; innovaatio, laatu, palvelu, talous, omistautuminen, kiitollisuus; 12-sanallinen käsite. Ota vastaan ​​uusia ideoita, valvo tiukasti laatua, seuraa monipuolisia palveluita ja vaadi korkealaatuisten tuotteiden valmistamista. Vuonna" harjoittaminen, henkilöstö, tekniikka, henki, edut," 10 sanaa. Nyt meillä on ryhmä osaavaa johtohenkilöstöä ja korkealaatuinen ammatillinen tekninen tiimi, mukava ja tyylikäs toimistoympäristö ja uusi moderni standarditehdas. Otamme laatua elämänä, aikaa arvostuksena, hinnan kilpailukykyisenä liiketoiminta-ajatuksena, joka perustuu Henanin pohjoiseen, maailmalle.


Sovellukset


Yhtiöllä on yli 60 vuoden tekninen sademäärä ja kokemusta kertynyt ilmassa käytettävien laitteiden kehittämiseen. Ilmailuala harjoittaa pääasiassa nestepaineen ja virtauksen hallintalaitteiden, nesteiden pilaantumisen testaus- ja säätölaitteiden kehittämistä ja valmistusta ilma-alusten ympäristön valvontaan, hydraulista ohjausta, polttoainejärjestelmiä ja ilmaa varten. Hydraulisen väliaineen, polttoaineväliaineen, öljyväliaineen, jäähdytysnesteen säätöventtiilin, suodattimen ja signaaligeneraattorin ydinteknologiat ja tuotteet tukevat kotitalouslentokoneita ja moottoria. Useat tekniikat ovat täyttäneet kotimaisen aukon. Sotilas-siviili-integraation ja teknologiahomologian kehittämiseen perustuvaan ja ilmailualan suodatustekniikkaan tukeutuen yhtiö on kehittänyt erilaisia ​​teollisuussuodattimia, jotka kattavat polttomoottorin, tekniikan koneet, petrokemian, tekstiili- ja lääketeollisuuden, paperinvalmistuksen, metallurgian, hiilikaivoksen , elintarvikkeet jne. Useita teollisuudenaloja.


1.jpg

Metallurgia

2.jpg

sähkö

3.jpg

kaasu

4.jpg

CokingPlant