Yrityksen historia


未标题-1.jpg


Henan Senjie suodatus Equipment Co, Ltd on peräisin 116th tehdas on perustettu vuonna 1939 (nyt AVIC Aviation Industry Group vanha sotilaallinen yritys AVIC). Se perustettiin ensimmäisen kerran 1980-luvun alussa sotilasilmailun suodatus teknologian siirron siviili tuotteita. Se kattaa 20 10000 neliömetriä, yhteensä henkilöstön yli 700 ihmistä, 185 Lähi ja vanhempi tekninen henkilöstö.

Yhtiöllä on kolme öljyn suodatin tuotantolinjoja, kolme veden suodatus tuotanto linjat, kaksi Ilmastointi kompressori suodatin tuotantolinjoja, kahden suodatus laitteet tuotantolinjojen, vuotuinen tuotantokapasiteetti on 2 miljoonaa suodattimen osien, 5000 suodatus laitteiden tuotantokapasiteetin ja tutkimus- ja kehitys Center. Yksi tarkastus keskus, 100 % tehtaan tuotteet on testattu suojella tuotteiden laatua.

Senjie ihmisten aina noudattaa ”innovaatiot, laatu, palvelu, talouden, omistautumista, kiitollisuutta” 12-sana käsite. Omaksua uusia ideoita, tiukasti hallita, seurata monipuolinen palvelujen ja vaatia tekemään korkealaatuisia tuotteita. ”Harjoittamisesta, henkilöstön, teknologian, henki, nimissä” 10 sanaa. Nyt meillä on ryhmä pystyy johtohenkilöstön ja korkea laatu ammatillinen tekninen joukkue, mukava ja tyylikäs toimistoympäristössä ja uusi moderni standardin tehdas. Otamme laatua elämää, kun prestige hinta perustuu liiketoiminnan uskovansa Henan, haluavat maailman pohjoisessa.


Sovellukset


Yhtiöllä on yli 60 vuotta teknistä sademäärä ja kokemusten kertymistä lentokoneen laitteiden kehittämiseen. Ilmailun alalla toimii pääasiassa kehittämiseen ja valmistukseen nesteen paine ja virtaus laitteet, nesteen testaus- ja puhdistamiseksi ilma ympäristönsuojelu, hydraulinen ohjaus, Polttoainejärjestelmät ja Ilmastointi. Core technologies ja tuotteet Hydraulinen keskipitkän, polttoaineen keskipitkän, öljyn, jäähdytysnesteen keskipitkällä säätöventtiili suodatin ja generaattori on tukea kotimaisten ilma-aluksen ja moottorin. Teknologioita täytetty kotimaan aukko. Kehittämällä sotilas siviili integrointi teknologian samankaltaisuus ja luottaa ilmailun suodatintekniikasta yhtiö on kehittänyt erilaisia teollisuuden suodattimia, jotka kattavat sisäisen polttomoottorin engineering koneet, petrokemian, tekstiili ja lääketeollisuus, paperinvalmistuksen, metallurgia, hiilikaivoksessa, ruoka, jne. Useita teollisuudenaloilla.


1.jpg

Metallurgia

2.jpg

Sähkön

3.jpg

Kaasu

4.jpg

Koksaamon