Atlas Copco öljynsuodatin

Öljyn suodatin Atlas Copco käytetään kompressorin syötössä poistaa kiinteät hiukkaset ilmasta varmistaa järjestelmän puhdistus vaatimuksia. Hydraulinen järjestelmä öljynsuodatin käytetään pääasiassa suodattaa kiinteitä hiukkasia ja hyytelömäinen aineiden toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline.

Tuotetiedot

Atlas Copco johdanto öljynsuodatin:

Öljyn suodatin Atlas Copco käytetään kompressorin syötössä poistaa kiinteät hiukkaset ilmasta varmistaa järjestelmän puhdistus vaatimuksia. Hydrauliikka, Öljynsuodatin käytetään pääasiassa suodattaa kiinteitä hiukkasia ja hyytelömäinen aineiden toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline.

1.jpg

Öljynsuodatin Atlas Copco tuotteen ominaisuuksia:

1. suodatus tarkkuus: 5μm ~ 10μm

2. suodatus hyötysuhde 98 %

3. käyttöiän pääsee 2000h tai niin

4. suodatinmateriaalin valmistetaan American HV ja Ahlstrom puhdasta puumassa suodatinpaperi.

2.jpg

Atlas Copco tuotteen hakemuksen öljynsuodatin:

1. elektroniikan ja lääkkeiden: esikäsittelyn suodatus käänteisosmoosi vesi, deionisoituun veteen, esikäsittely suodatus pesu nestettä ja glukoosi.

2. lämpöteho ja ydinvoima: kaasu turbiini, kattilan voitelujärjestelmä, nopeudenohjausjärjestelmä, ohittaa valvonnan järjestelmän öljyn puhdistus, syötteen vesi pumppu, Tuuletin ja pölyn poisto järjestelmän puhdistus.

3.jpg

Atlas Copco laadunvarmistus öljynsuodatin:

1. enää käyttöikä: säännöllinen huolto laitteen alkuperäisten varaosien takaa pitkä palvelu elämä oman yksikön. Takaamme, että jokaisen uuden komponentin on sama hyvä suorituskyky kuin korvattava komponentti.

2. laadukas: alkuperäiset osat on valmistettu vaativa samoja kuin sinulla kompressorit asennettu. Nämä osat on kulunut Kestävyystestin ja osoittautunut investointeja takuu.

 


Hot Tags: Atlas Copco Öljynsuodatin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like