Atlas Copco öljyn erotin

Atlas Copco öljynerotin hyväksyy pisimmällä korroosionestomenetelmänä ja tehokas erittäin hieno kuitu puristettu materiaalia kuin varsinaiseen suodatin niin, että kiinteät partikkelit 3μm tai enemmän lähtö Ilmastointi kompressori voidaan täysin suodattaa pois, ja erittäin pieni öljy-vesi noin 0,01 1μm käytetään. Kaasun liuennut elin on tiivistetty suurempi öljypisaroiden, koska se kulkee Suodatinelementti kertyy Suodatinelementti alareunassa, ja palaa voitelujärjestelmä läpi suodattimen alaosassa syvennys paluuputkeen siphoned elementti, jotta vastuuvapauden enemmän puhdasta, öljytön paineilma kompressori.

Tuotetiedot

Öljynerottimen Atlas Copco tuotteen käyttöönotto:

Atlas Copco öljynerotin hyväksyy pisimmällä korroosionestomenetelmänä ja tehokas erittäin hieno kuitu puristettu materiaalia kuin varsinaiseen suodatin niin, että 3μm kiinteät hiukkaset tai enemmän lähtö Ilmastointi kompressori voidaan täysin suodattaa ja vähäinen öljy-vesi noin 0,01 1μm käytetään. Kaasun liuennut elin on tiivistetty suurempi öljypisaroiden, koska se kulkee Suodatinelementti kertyy Suodatinelementti alareunassa ja palaa voitelujärjestelmä kautta syvennys Suodatinelementti, jotta vastuuvapauden kompressorin alaosassa paluuputkeen siphoned enemmän puhdasta, öljytön paineilma.

1.jpg

Öljynerottimen Atlas Copco tuotteen ominaisuuksia:

1. Atlas Copco öljynerotin on laipan reikä ryhmän sijoitus- ja asennusohjeet öljy- ja kaasuteollisuuden erottaminen ydin

2. öljy ja kaasu erottaminen osat ovat keskeisiä komponentteja, jotka määräävät ilmakompressorit ilmanlaatua.

3. paineilmaa kompressorin entrains suuret ja pienet öljypisaroiden. Suurten öljy pisaroita erotetaan helposti Öljynerottimen ja öljy pienessä pisaroita (keskeytetty öljy hiukkaset) on läpäistävä mikronin kokoinen lasin fiber suodatin öljynerotin. Kerros suodatus.

2.jpg

Öljynerotin Atlas Copco tuotteen sovelluksen:

1. lämpöteho ja ydinvoima: puhdistus höyryturbiinit, kattilan voitelu järjestelmiä, lukkiutumattomiin jarrujärjestelmiin, fanit ja pölynpoistojärjestelmiä.

2. mekaaniset laitteet: paperikoneen, kaivosteollisuus, ruiskuvalu koneen ja voitelu järjestelmän suuri tarkkuus koneiden ja puhdistaa pakattu Ilmastointi, pöly hyödyntämistä ja suodatus levityslaitteiden.

3.jpg

Öljynerotin Atlas Copco laadunvarmistuksen:

1. luotettavuutta ja tuottavuutta: alkuperäisosien käyttö voidaan olennaisesti vähentää seisokkeja, koska lopettaminen ei ole vain kallista, mutta voi myös vaikuttaa tuotteen laatu, toimitusaika ja kannattavuus. Lyhyesti sanottuna alkuperäiset osat tehdä paineilma yksikkö suorittaa.

2. energian säästämistä ja kustannustehokkuus: säännölliseen korvaamiseen ja käytön Atlas Copco alkuperäisiä osia avulla sinun paineilman yksikkö on pidempi käyttöikä ja saavuttaa keskimääräinen painehäviö energiansäästöön ja kustannustehokas omistus. Hinta sisältää paljon pakokaasun.

 


Hot Tags: Atlas Copco-öljynerotin valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like