CompAir ilmansuodatin

CompAir ilmaa kompressorin ilmansuodatin on air suodatin tuote tuotettu kuuluisa brändi CompAir. Ilmansuodatin käytetään suodattamaan pois pöly, hiekka, kosteutta, öljysumu ja muut epäpuhtaudet keskeytettiin ilmassa varmistaa puhdasta ilmaa ja parantaa kompressorin käyttöikää.

Tuotetiedot

Ilmansuodatin CompAir tuotteen käyttöönotto:

CompAir ilmaa kompressorin ilmansuodatin on air suodatin tuote tuotettu kuuluisa brändi CompAir.

Ilmansuodatin käytetään suodattamaan pois pöly, hiekka, kosteutta, öljysumu ja muut epäpuhtaudet keskeytettiin ilmassa varmistaa puhdasta ilmaa ja parantaa käyttöikä paineilmakompressori.

1.jpg

Ilmansuodatin CompAir tuotteen ominaisuuksia:

1. suodatus tarkkuus: ≦10μm

2. suodatus hyötysuhde 98 %

3. käyttöiän pääsee 2000h tai niin

4. suodatinmateriaalin valmistetaan American HV ja Korean Ahlstrom puhdasta puumassa suodatinpaperi.

Vinkkejä: Ilmansuodatin sijoitetaan kuivassa, ilmastoidussa paikassa suojaamaan sitä kosteudelta.

2.jpg

Ilmansuodatin CompAir tuotteen hakemuksen:

1. elektroniikan ja lääkkeiden: käänteisosmoosi vesi, esikäsittely suodatus deionisoitua vettä esikäsittely pesu-ja glukoosi.

2. tekstiili- ja pakkaus: Suodatinelementti sillä puhdistus ja yhtenäinen suodatus polyesteriä sulaa lanka piirustus, suojelu ja suodatus paineilmakompressori, rasvanpoisto ja nestehukka on kompressori.

3.etc.

3.jpg

Ilmansuodatin CompAir laatu:

Ilmansuodatin korvaaminen-standardi määräytyy suunniteltu käyttöikä ilmansuodatin ja kompressorin ilmanlaatua. On siis kahdenlaisia ehdot vaihdettava ilmansuodatin: todellinen käyttö-aika korvataan jälkeen design elämän ajan. Air suodatin suunniteltu käyttöikä on yleensä 2000 tuntia. Olisi korvattava päättymisestä. Jos todellinen ilmanlaatu on hyvä, se voidaan laajentaa Suodatinelementti todellinen kunto, mutta suurin laajennettu käyttö-aika on alle 1000 tuntia. Jos kompressorin on huono ympäristö, käyttöaika olisi lyhennettävä. Se korvataan heti tukkeutumisen hälytys sisällä design eliniän. Ilmansuodatin tukkeutumisen arvo on yleensä-0.05 baari.

 


Hot Tags: CompAir ilmansuodatin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like