CompAir öljynsuodatin

CompAir on yksi maailman johtavista paineilman ja pakattu kaasujärjestelmien ja tuotevalikoimamme tuotteet ja palvelut sisältää tehokkain kompressori linja markkinoilla tänään. CompAir on kompressorit, laitteiden ja palvelujen span maailmaa, edullinen, puhdas, laadukkaita ja luotettavia paineilman ja kaasun säädetään itse asiassa jokin ahkeruus.

Tuotetiedot

Öljynsuodatin CompAir tuotteen käyttöönotto:

CompAir on yksi maailman johtavista paineilman ja pakattu kaasujärjestelmien ja erilaisia tuotteita ja palveluita myös tehokkain kompressori linja markkinoilla tänään. CompAir on kompressorit, laitteiden ja palvelujen span maailmaa, edullinen, puhdas, laadukkaita ja luotettavia paineilman ja kaasun säädetään itse asiassa jokin ahkeruus.

1.jpg

 

Öljynsuodatin CompAir tuotteen ominaisuuksia:

1. suodatus tarkkuus: 5μm ~ 10μm

2. suodatus hyötysuhde 98 %

3. käyttöiän pääsee 2000h tai niin

4. suodatinmateriaalin valmistetaan American HV ja Ahlstrom puhdasta puumassa suodatinpaperi.


2.jpg

Öljynsuodatin CompAir tuotteen hakemuksen:

1. metallurgia: Sitä käytetään hydrauliset järjestelmät valssit ja jatkuva valukoneet suodatus ja eri voitelu laitteiden suodatus ja vastaavat hydraulinen pumppuasemilla.

2. tekstiilien: Puhdistus ja yhtenäinen suodatus polyesteriä sulaa piirustus prosessi suojelu ja suodatus kompressori-, rasvanpoisto- ja nestehukka pakattu kaasu.

3.jpg

Öljynsuodatin CompAir laatu:

Henan Senjie suodatus Equipment Co, Ltd on maailmanlaajuinen valmistaja ja toimittaja kompressori suodattimen osien ja jälkikäsittelylaitteiden, kattava yritysten integrointi R&D, suunnittelu, valmistus ja markkinointi. Yrityksemme on erikoistunut tuotannon ruuvi kompressori kolme suodatin sarja, tarkasti suodattimen, hydraulinen suodatin, alipainepumppu suodatin, vedensuodatin ja ei-standardi suodatin.

 


Hot Tags: CompAir Öljynsuodatin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like