Fusheng öljynsuodatin

Fusheng öljynsuodatin käytetään kompressorin syötössä poistaa kiinteät hiukkaset ilmasta varmistaa järjestelmän puhdistus vaatimuksia. Hydraulinen järjestelmä Fusheng öljynsuodatin Atlas suodatinta käytetään pääasiassa suodattaa kiinteitä hiukkasia ja hyytelömäinen aineiden toimiva väline tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline. Fusheng suodatin-air compressor erityistä öljynsuodatin on korvata kotimaassa tuodut Suodatinelementti, joka voi korvata tuotteiden PALL, HYDAC, Parker, MANN ja niin edelleen.

Tuotetiedot

Öljynsuodatin Fusheng tuotteen käyttöönotto:

Fusheng öljynsuodatin käytetään kompressorin syötössä poistaa kiinteät hiukkaset ilmasta varmistaa järjestelmän puhdistus vaatimuksia. Hydrauliikka Fusheng Öljynsuodatin Atlas suodatinta käytetään pääasiassa suodattaa kiinteitä hiukkasia ja hyytelömäinen aineiden toimiva väline tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline. Fusheng öljyn suodatin-kompressori erityistä suodatin on korvata kotimaassa tuodut Suodatinelementti, joka voi korvata PALL, HYDAC, Parker, MANN tuotteet ja niin edelleen.

1.jpg

Öljynsuodatin Fusheng tuotteen ominaisuuksia:

1. suodatus tarkkuus: 5μm ~ 10μm

2. suodatus hyötysuhde 98 %

3. käyttöiän pääsee 2000h tai niin

4. suodatinmateriaalin valmistetaan American HV ja Korean Ahlstrom puhdasta puumassa suodatinpaperi.

2.jpg

Öljynsuodatin Fusheng tuotteen hakemuksen:

Teolliset öljytuotteet: kuten muuntajaöljyn, hydrauliöljyn, jäähdytys öljy, voitelu öljy ja anti polttoöljyä, parhaillaan käyttöön, jotkin epäpuhtaudet, turbiini öljyn ne miksataan parhaillaan käyttöön, yleisimmät epäpuhtaudet ovat mekaanisia epäpuhtauksia, vesi ja Ilmastointi. Epäpuhtaudet voivat aiheuttaa nopeuttaa korroosiota, nostaa mekaanista kulumista, vähentää työtehoa ja saavuttaa öljytuotteiden heikkenee vähentää laitteiden käyttöikää. Vaikeissa tapauksissa öljy-ja kaasuputkien saattaa tukkeutua ja aiheuttaa tuotannon onnettomuuksia.

3.jpg

Öljynsuodatin Fusheng laatu:

Suodatinelementti - todiste halki vastus mukaan ISO 2941

Suodatinelementti - rakenteellinen eheys mukaan ISO-2942

Suodatinelementti - materiaali ja neste viestintä yhteensopivuus todentaminen mukaan ISO 2943

Suodatinelementti - end kuormitus testimenetelmän mukaan ISO3723

Suodatinelementti - Suodata elementti väsymys ominaisuudet mitata ISO3724

Suodatinelementti - paine virtausominaisuudet mitata ISO3968

Suodatinelementti - useita suodatus ominaisuuksista ISO4572 pass määritysmenetelmä

 


Hot Tags: Fusheng Öljynsuodatin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like