Fusheng öljyn erotin

Fusheng öljynerotin on valmistettu monikerroksinen hieno ylimääräinen juna fiber. Sumu-kuin voiteluöljyn sisältyvät paineilma voi täysin suodattaa jälkeen läpi öljynerotin. Öljy partikkelikoko voi ohjata alla 0.1μm. Se voi olla alle 3PPM. Voiteluöljyn ja ympäristön pilaantumisen aste on suuri vaikutus sen elämää. Jos ympäristön saastuminen on liian vakava, harkita asentamista edessä ilmansuodatin. Kun valitaan voiteluöljyä yhtiö suosittelee tuotemerkin. Vältä fake öljypohjaisilla tai uudelleen tehty öljyä.

Tuotetiedot

Öljynerotin Fusheng tuotteen käyttöön:

Fusheng öljynerotin on valmistettu monikerroksinen hieno ylimääräinen juna fiber. Sumu-kuin voiteluöljyn sisältyvät paineilma voidaan suodattaa täysin jälkeen läpi öljynerotin. Öljy partikkelikoko voi ohjata alla 0.1μm. Se voi olla alle 3PPM. Voiteluöljyn ja ympäristön pilaantumisen aste on suuri vaikutus sen elämää. Jos ympäristö saastuminen on liian vakava, harkita asentamista edessä ilmansuodatin. Kun valitaan voiteluöljyä yhtiö suosittelee tuotemerkin. Vältä fake öljypohjaisilla tai uudelleen tehty öljyä.

1.jpg

Öljynerotin Fusheng tuotteen ominaisuuksia:

1. suodatus tarkkuus on: 0.1μm

2. paineilman sisältää 3 ppm: n.

3. suodatuksen tehokkuutta: 99,99 %

4. suodatinmateriaalin valmistetaan American tuodut suodatinmateriaalin.

2.jpg

Öljynerotin Fusheng tuote-sovelluksen:

1. tekstiilien: Puhdistus ja yhtenäinen suodatus polyesteriä sulaa piirustus prosessi suojelu ja suodatus kompressori-, rasvanpoisto- ja nestehukka pakattu kaasu.

2. lämpöteho ja ydinvoima: kaasu turbiini, kattilan voitelujärjestelmä, nopeudenohjausjärjestelmä, ohittaa valvonnan järjestelmän öljyn puhdistus, syötteen vesi pumppu, Tuuletin ja pölyn poisto järjestelmän puhdistus.

3.etc.

3.jpg

Öljynerotin Fusheng laatu:

Olemme ammatillinen valmistajan öljyn ja kaasun erottaminen komponenttien avulla kehittynyt ammatillinen käsittely testauslaitteet ja testausmenetelmien mukaisesti ISO8573 standardeja. Itseensä ja sulattaa ulkomaisesta öljystä suodattimen osien ydin, öljyn ja kaasun erottaminen core suunnittelema ja valmistama tuodut suodatinmateriaalit, monet kotimaan tuodut kompressori käyttäjät käyttävät voi täysin korvata tuotujen tuotteiden ja indikaattorit ovat saavuttaneet kansainvälistä edistyneen tason. Yhtiö toimittaa laajan valikoiman kompressori valmistajat ja tarjoaa laadukkaita ja luotettavia öljyn ja kaasun erottaminen komponentit käyttäjien tuodut erityistuotteet.

 

 


Hot Tags: Fusheng öljynerotin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like