Ingersoll Rand Oil Separator

Kompressorijännitteen päästä puristettu ilma on täynnä eri kokoisia öljypisaroita. Suuret öljypisarat erotetaan helposti öljy- ja kaasunerotussäiliöllä ja pienet öljypisarat (suspendoidut) on läpäistävä öljynerotussuodattimen mikronikokoinen lasikuitusuodatin.

Tuotetiedot

Öljynerotin Ingersoll Randille Tuotteen esittely:

Kompressorijännitteen päästä puristettu ilma on täynnä eri kokoisia öljypisaroita. Suuret öljypisarat erotetaan helposti öljy- ja kaasunerotussäiliöllä ja pienet öljypisarat (suspendoidut) on läpäistävä öljynerotussuodattimen mikronikokoinen lasikuitusuodatin. Materiaali suodatetaan. Oikean lasikuidun halkaisijan ja paksuuden valinta on tärkeä tekijä suodatusvaikutuksen varmistamiseksi. Kun öljysumua kuivataan, suodatetaan ja polymeroidaan suodatinmateriaalilla, pienet öljypisarat polymeroituvat nopeasti suuriksi öljypisaroiksi, jotka kulkevat suodatinkerroksen läpi aerodynaamisen voiman ja painovoiman vaikutuksesta ja asettuvat suodattimen pohjalle elementti. Nämä öljyt palautetaan voitelujärjestelmään suodatinelementin pohjan paluulinjan sisääntulon kautta, jolloin kompressori voi purkaa suhteellisen puhdasta, korkealaatuista paineilmaa.

1.jpg

Öljynerotin Ingersoll Randille Tuotteen ominaisuudet:

1. Suodatustarkkuus on 0,1μm

2. Suodatustehokkuus 99,9%

3. Käyttöikä voi olla noin 3500-6000 h

4. Suodattimen suodatinmateriaali valmistetaan tuoduista lasikuidusta valmistetusta suodatinmateriaalista

2.jpg

Öljynerotin Ingersoll Rand -tuotteelle:

1. Automoottorit ja konetekniikka: erilaiset hydrauliöljynsuodattimet, dieselsuodattimet ja vesisuodattimet ilmansuodattimiin, öljysuodattimiin, polttoainesuodattimiin, rakennuskoneisiin, laivoihin ja kuorma-autoihin polttomoottoreihin.

2. Erilaiset nosto- ja käsittelytoimet: nosto-, lastaus- ja muut konetekniikka erikoisajoneuvoihin, kuten palontorjunta, huolto, käsittely, laivanostolaitteet, ankkurointikoneet, masuuneitot, teräksenvalmistuslaitteet, laivahyllyt, laivojen ovien avaus- ja sulkemislaitteet , Teatterin nosto-allas ja nostovaihe, erilaiset automaattiset kuljettimet jne.

3.jpg

Öljynerotin Ingersoll Randille Laadunvarmistus:

Yrityksemme on erikoistunut teollisuussuodattimien, suodatinpatruunoiden, öljynsuodattimien valmistajien tuotantoon. Yli 20 vuoden kokemuksella, vahvalla teknisillä voimaloilla, kehittyneillä tuotantolaitteilla, täydellisellä testausmenetelmällä ja vakaan tuotteen laadulla on palkittu tunnettujen ja erinomaisten tuotteiden, laadukasta luotettavaa yritystä, kokonaisvaltaista laatujohtamistandardia sekä tieteellistä ja Technological Achievement Award.


Hot Tags: Ingersoll Rand Oil Separator, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like