Mann ilmansuodatin

Ilmansuodatin Mann tuotteen käyttöönotto: Mann tuotemerkin ilmaa kompressorin ilmansuodatin voidaan suodattaa pois pöly, hiekka, kosteutta, öljysumu ja muut epäpuhtaudet keskeytettiin ilmassa varmistaa puhdasta ilmaa ja parantaa kompressorin käyttöikää.

Tuotetiedot

Ilmansuodatin Mann tuotteen käyttöönotto:

Mann tuotemerkin ilmaa kompressorin ilmansuodatin käytetään suodattamaan pois pöly, hiekka, kosteutta, öljysumu ja muut epäpuhtaudet keskeytettiin ilmassa puhdasta ilmaa ja parantaa palvelua kompressorin elämä.

1.jpg

Ilmansuodatin Mann tuotteen ominaisuuksia:

1. suodatus tarkkuus: 5μm ~ 10μm

2. suodatus hyötysuhde 98 %

3. käyttöiän pääsee 2000h tai niin

4. suodatinmateriaalin valmistetaan American HV ja Korean Ahlstrom puhdasta puumassa suodatinpaperi.

Vinkkejä: Ilmansuodatin sijoitetaan kuivassa, ilmastoidussa paikassa suojaamaan sitä kosteudelta.

2.jpg

Ilmansuodatin Mann tuotteen hakemuksen:

Tuotteet ovat laajalti käytössä eri Fusheng ruuvikompressorit, tyhjiö laitteet, tekniset laitteet, hydrauliset järjestelmät, generaattorilaitteet ja muiden laitteiden petrokemian, voimalaitosten, teräksen kumi, tekstiili, pharmaceutical, ruokailupalveluja, panimo, pakkausmateriaalit, sähköinen puolijohteet, valolle aineiden, autoteollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla.

3.jpg

Ilmansuodatin Mann laadunvarmistus:

Mann tuotemerkin ilmansuodatin on yksi Saksan MANN + HUMMEL alisteinen merkkejä ryhmä. Kiinan myynnin jälkeisten markkinoiden MANN-suodatin on ainoa suodatin merkki edistää MANN + HUMMEL ryhmä. Suodatus teollisuus Mann brändi on aina laadukas suodatin brändi, joka täyttää vaatimukset isäntäkokoonpano. Kaikki MANN suodatin laatu täyttää valmistajan isäntä isäntä kokoonpano standardeja, jotka tarkoittaa sinulla parempi suorituskyky, parempi hinta/laatu ja parempi suojelu moottori ja niihin liittyvät teollisuuden laitteet kuin muut merkit.

 


Hot Tags: Mann ilmansuodatin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like