Mann Oil Separator

Kompressorijännitteen päästä puristettu ilma on täynnä eri kokoisia öljypisaroita. Suuret öljypisarat erotetaan helposti öljy- ja kaasunerotussäiliöllä ja pienet öljypisarat (suspendoidut) on läpäistävä öljynerotussuodattimen mikronikokoinen lasikuitusuodatin. Materiaali suodatetaan.

Tuotetiedot

Öljynerotin Mann-tuotteelle Johdanto:

Kompressorijännitteen päästä puristettu ilma on täynnä eri kokoisia öljypisaroita. Suuret öljypisarat erotetaan helposti öljy- ja kaasunerotussäiliöllä ja pienet öljypisarat (suspendoidut) on läpäistävä öljynerotussuodattimen mikronikokoinen lasikuitusuodatin. Materiaali suodatetaan. Oikean lasikuidun halkaisijan ja paksuuden valinta on tärkeä tekijä suodatusvaikutuksen varmistamiseksi. Kun öljysumua kuivataan, suodatetaan ja polymeroidaan suodatinmateriaalilla, pienet öljypisarat polymeroituvat nopeasti suuriksi öljypisaroiksi, jotka kulkevat suodatinkerroksen läpi aerodynaamisen voiman ja painovoiman vaikutuksesta ja asettuvat suodattimen pohjalle elementti. Nämä öljyt palautetaan voitelujärjestelmään suodatinelementin pohjan paluulinjan sisääntulon kautta, jolloin kompressori voi purkaa suhteellisen puhdasta, korkealaatuista paineilmaa.

1.jpg

Mann-öljynerottimen ominaisuudet:

1. Suodatustarkkuus on 0,1 μm.

2. Paineilman öljypitoisuus voi olla alle 3 ppm.

3. Suodatusteho on 99,99%.

4, käyttöikä voi olla 3500-5200h.

5. Alkuperäinen paine-ero: ≤0.02MPa.

6. Suodatinmateriaali on valmistettu American HV (Binzer) -yhtiöltä ja American Lydall -yhtiön lasikuidusta.

2.jpg

Öljynerotin Mann-tuotteen käyttöön:

1. Rakennuskoneissa käytetään yleisesti hydraulimoottoreita, kuten kaivinkoneita, renkaiden kuormaajia, kuorma- nostureita, telaketjupuskureita, rengasnostureita, itsekulkuneita kaavinvaunuja, tiehöylääjiä ja täryttimiä.

2. Maatalouskoneissa käytetään myös laajalti hydraulista tekniikkaa, kuten leikkuupuimurit, traktorit ja aurat.

3.jpg

Öljynerotin Mannille Laadunvarmistus:

1.Mann-brändissä otetaan huomioon myös erilaiset käyttöolosuhteet (kuten erittäin kylmä ja erittäin kuuma) materiaalien valinnassa käyttäen tuontituotetta sulavaa liimaa, jotta varmistetaan mahdollisimman luotettava suoritus kaikissa mahdollisissa olosuhteissa - 100% tiivistetty. .

2. MANN-suodattimen asennusmittaukset suoritetaan tuotantoprosessissa, joka ylittää pääkoneen rakenteen toleranssit, jotta suodatinpatruunan ja kotelon välinen vastaava ja turvallinen tiiviste varmistetaan.

3.Mann-tuotemerkin suodatin käyttää korkean suorituskyvyn liima-adheesioprosessia joidenkin rengassuodattimien suodatinpaperin saumoissa varmistaakseen puhtaan ilman suoraa virtausta


Hot Tags: Mann Oil Separator, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like