Atlas Copco Air Compressor Inline -suodatin

Atlas Copco Air Compressor Inline -suodatin käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettua luustoa, jossa on erilainen rakenne, joka on erinomainen korroosionkestävyys ja rakenteellinen suorituskyky; korkea hitsauskestävyys ja alhainen ilmavirtaus. Erilaisten tarkkuuslaadujen suodatinelementit ottavat käyttöön erilaisia rakenteen tyyppejä ja uusi "matriisi-sekakuitu" tekee keskipitkän kosketusalueen suuren, parantaa suodatusnopeutta ja parantaa suodatusvaikutusta.

Tuotetiedot

Atlas Copco Air Compressor Inline -suodattimen tuote Johdanto:

Atlas Copco Air Compressor Inline -suodatin käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettua luustoa, jossa on erilainen rakenne, joka on erinomainen korroosionkestävyys ja rakenteellinen suorituskyky; korkea hitsauskestävyys ja alhainen ilmavirtaus. Erilaisten tarkkuuslaadujen suodatinelementit ottavat käyttöön erilaisia rakenteen tyyppejä ja uusi "matriisi-sekakuitu" tekee keskipitkän kosketusalueen suuren, parantaa suodatusnopeutta ja parantaa suodatusvaikutusta. Suljettu vaahtoava holkki öljyllä ja haponkestävällä kemiallisella korroosioilla estää yhdistetyn nesteen pääsemästä ilmavirtaukseen varmistaen tehokkaan rasvanpoiston. Atlas-tarkkuusliitäntäelementti on tärkeä osa suodatinta. Se sisältää epäpuhtauksien sekoitettua kaasua. Suodatinelementin läpi suodatetaan neste, öljy sumu, kiinteät hiukkaset, öljyhöyry, hiilivety, hajua, bakteereja jne. Sekakaasussa. Yleisesti; suodatinelementtien erittäin pienen määrän uudel- leenmukaisuuden lisäksi suodatinelementti on vaihdettava käyttöjakson jälkeen.

1.jpg

Atlas Copco Air Compressor Inline -suodattimen ominaisuudet:

Materiaali: lasikuitu

Soveltuva kohde: ilma

Suodatustarkkuus: 0,01, 0,1, 1, 3, 5 um

Suodatustehokkuus 98%

Käyttöikä voi olla 4000 h

Työvälineet: paineilma tai syövyttämättömät kaasut

2.jpg

Atlas Copco Air Compressor Inline -suodattimen tuote-sovellus:

Atlas Copco Air Compressor Inline -suodatinta käytetään erilaisten suspensioiden kiinteä-neste-erotteluun. Siinä on korkeat ympäristövaatimukset ja korkea suodatustarkkuus. Tarkkuussuodatinelementti on valmistettu ulkomaisesta tai kotimaisesta korkealaatuisesta suodatinmateriaalista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kehyksestä. Sillä on korroosionkestävyys. Se on ominaisuuksiltaan lämmönkestävyys, painekestävyys ja kulutuskestävyys, ja sillä on laaja käyttöalue ja sopii lääkkeeksi. ruokaa. Kemianteollisuus. Ympäristönsuojelu. Teollisuudessa, kuten vedenkäsittelyssä, säiliömateriaali voidaan jakaa lasiterästankkiin, hiiliteräksisiin säiliöihin, ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin ja myös käyttäjävaatimusten mukaisesti.

3.jpg

Atlas Copco Air Compressor Inline Filterin laadunvarmistus:

Suodatinelementti - todiste halkeamiskestävyydestä ISO 2941 mukaan

Suodatinelementti - rakenteellinen eheys ISO 2942: n mukaan

Suodatinelementti - materiaalin ja nesteen yhteensopivuuden tarkistus ISO 2943: n mukaan

Suodatinelementti - loppukuormitustesti ISO 3723: n mukaisesti

Suodatinelementit - Väsymisominaisuuksien määritys ISO 3724: n mukaan

Suodatinelementti - paine-eron virtausominaisuudet ISO 3968: n mukaan

Suodatinelementti - monipääsymenetelmä suodatusominaisuuksien määrittämiseksi ISO 4572: n mukaan


Hot Tags: Atlas Copco Air Compressor Inline Filter, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like