Domnick Hunter Ilmastointi kompressori kävijä

Domnick Hunter Ilmastointi kompressori kävijä käytetään pääasiassa suodattaa pois pöly, vesihöyry ja pöly paineilmaa, suojella laitteita normaalikäytössä ja pidentää hydraulisten komponenttien käyttöikää. On kulunut seitsemän quality system-tutkinnot ja suojattava tehokkaasti käyttäjien oikeuksia ja etuja.

Tuotetiedot

Domnick Hunter Ilmastointi kompressori kävijä tuotteen käyttöönotto:

Domnick Hunter Ilmastointi kompressori kävijä käytetään pääasiassa suodattaa pois pöly, vesihöyry ja pöly paineilmaa, suojella laitteita normaalin toiminnan ja jatkaa Hydraulisten komponenttien käyttöikää. On kulunut seitsemän quality system-tutkinnot ja suojattava tehokkaasti käyttäjien oikeuksia ja etuja.

1.jpg

Domnick Hunter Ilmastointi kompressori kävijä tuote ominaisuuksia:

1, korkea hyötysuhde suodattimen osien:

Suodatinelementti hyväksyi Saksan sakon avauksen lovi, joka tehokkaasti estää öljy vesi on entrained nopean ilmavirran, joiden hieno öljypisaroiden, joka kulkee alas kerätä suodatin sieni alapäässä ja päästää suodatin astian pohjalle.

2 tarkkuuden suodatin tiiviyden:

Suodatinelementti ja suodatinkotelo tiivistys kohdan hyväksyy luotettava tiivisterengas, että ilmavirta ei ole oikosulussa ja epäpuhtaudet estetään suoraan siirtymässä loppupään käymättä suodatin ydin.

2.jpg

Domnick Hunter Air Compressor kävijä tuotteen hakemuksen:

1 Lisätään teollisuudessa, valokaariuunissa valvontajärjestelmä, valssaamo, ohjausjärjestelmä Avaa uunin ilmaiseksi, muunnin valvontaa, masuunin ohjaus, nauhat poikkeama ja jatkuva jännitys laite antaa Hydraulinen teknologia.

2 lisätään Rakennuskoneet, hydrauliset lähetysten kuten kaivinkoneet, rengas crawler puskutraktorit, kuormaajat, rengas nosturit, itseliikkuvat raappauskoneet, autonosturt ja tiehöylät ja Tärylevyt rullat ovat yleisesti käytetty.


3.jpg

Domnick Hunter Ilmastointi kompressori kävijä varotoimet:

Varotoimet tarkasti suodattimen:

a. erikseen suodatin, sulje imuventtiili tai paineilman syöttö, ja täysin paine ja sulje outlet-venttiili (tai kokonaan poistaa suodattimen vuotoreikä painostusta lopetettuaan asiaa venttiili).

b. Irrota kotelo ja poista vanha suodatin.

c. Puhdista suodatinkotelo.

d. Vaihda uusi Suodatinelementti (Älä missaa tiivisterengas, Suodatinelementti asennetaan tiiviisti)

 


Hot Tags: Domnick hunter kompressori inline ilmansuodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää