Domnick Hunter -painesuodatin

Domnick Hunterin paineilmansuodattimella käytetään pääasiassa epäpuhtauksien poistoa paineilmajärjestelmässä, kuten syövyttäviä kiinteitä hiukkasia, kuten ilmakehän pölyä, ruostetta ja kanavan kuorintaa, vesihöyryä, tiivistettyjä vesipisaroita ja aerosoleja sekä nestemäistä öljyä, öljysumua ja mikro-organismit. Laite, joka tarjoaa korkealaatuista paineilmaa sovelluksestasi.

Tuotetiedot

Domnick Hunterin paineilmansuodattimen tuote Johdanto:

Domnick Hunterin paineilmansuodattimella käytetään pääasiassa epäpuhtauksien poistoa paineilmajärjestelmässä, kuten syövyttäviä kiinteitä hiukkasia, kuten ilmakehän pölyä, ruostetta ja kanavan kuorintaa, vesihöyryä, tiivistettyjä vesipisaroita ja aerosoleja sekä nestemäistä öljyä, öljysumua ja mikro-organismit. Laite, joka tarjoaa korkealaatuista paineilmaa sovelluksestasi. Sen jälkeen, kun Domnick Hunter -suodatin imee vettä ja imeyttää vettä, se toimii märällä tai vedellä täytettynä, mikä vaikeuttaa paineilman kulkua ja lisää suodattimen painehäviötä. Myös energiankulutus kasvaa merkittävästi. Suodattimen suodatinmateriaali ei absorboi nestettä, varmistaen, että aukot saavat mahdollisimman suuren pölyn. Vesisumua tiivistetään sienellä, joka estetään kuljettamasta kaksi kertaa, ja sitten virtaa suodattimen kulhoon ja tyhjennetään tyhjennysventtiilin läpi.

1.jpg

Domnick Hunter -painosuodatin Ominaisuudet:

1. Veden, öljysumun, kiinteiden hiukkasten, 100%: n hiukkasten poistamisen tehokkuus on 0,01 μm tai enemmän, öljysumun pitoisuus on säädetty arvoon 0,01 ppm / paino;

2. Kohtuullinen rakenne, pieni koko ja kevyt paino;

3. Suojakotelolla voidaan valita muovikuori ja alumiiniseoskotelo.

4. Kolmivaiheinen segmentointipuhdistus, pitkä käyttöikä.

2.jpg

Domnick Hunter paineilmansuodattimen tuote-sovellus:

Domnick Hunter -painesuodatinta käytetään laajalti lääketeollisuudessa, elintarvikkeissa, kemikaaleissa, ympäristönsuojelussa, lämpötehossa, ydinvoimalassa, koneiden mekaanisissa ilmakompressoreissa ja muissa teollisuudenaloissa.

3.jpg

Domnick Hunter -painosuodatin Laadunvarmistus:

ISO2491-suodatinelementti - murtumakokeita

ISO2492-suodatin - rakenteellisen eheyden kokeilu

ISO2493-suodatin - materiaali- ja nestekompatibiliteettikokeilu

ISO3723-suodatinelementti - loppukuormitustesti

ISO3724-suodatinelementit - Suodatinelementtien väsymisominaisuuksien määrittäminen ISO3968-suodatinelementti - Paine-eron virtausominaisuuksien määrittäminen

ISO4572-suodatinelementti - monipääsymenetelmä suodatusominaisuuksien määrittämiseksi


Hot Tags: domnick hunter paineilmansuodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää