Hankison Precision Filter

Hankison Precision Filterin ruostumaton teräskehys on erilainen rakenne, joka on korroosionkestävää ja jolla on erinomainen rakenteellinen suorituskyky; korkea hitsauskestävyys ja alhainen ilmavirtaus.

Tuotetiedot

Hankisonin tarkka suodatin Tuotteen esittely:

Hankison Precision Filterin ruostumaton teräskehys on erilainen rakenne, joka on korroosionkestävää ja jolla on erinomainen rakenteellinen suorituskyky; korkea hitsauskestävyys ja alhainen ilmavirtaus.

Eri tarkkuusasteiden Hankison Precision Filter -sovellus käyttää erilaisia rakenteita. Uusi "matriisi-hybridikuitu" tekee keskipitkän kosketusalueen suuren, parantaa suodatusnopeutta ja parantaa suodatusvaikutusta. Suljettu vaahtoava holkki öljyllä ja haponkestävällä kemiallisella korroosioilla estää yhdistetyn nesteen pääsemästä ilmavirtaukseen varmistaen tehokkaan rasvanpoiston.

1.jpg

Hankison Precision Filter -tuotteen ominaisuudet:

Periaate: Adsorptio

Käyttö: Ilmansuodatus

Tyyli: putkimaiset

Suorituskyky: Tarkka suodatus, tehokas suodatus

Soveltuva kohde: suodatin

2.jpg

Hankison Precision Filter Product Application:

1. Metallurgia: suodatinelementtiä käytetään valssaamoon, jatkuvan valukoneen hydraulijärjestelmän suodattamiseen ja voiteluvälineiden suodatukseen

2. Koneistuslaitteisto: suodatin voi olla monenlaisia mekaanisia hydrauliikkajärjestelmiä ja voitelujärjestelmiä

3. Voidaan käyttää myös petrokemiallisissa, tekstiili-, lämpövoima-, elektroniikka- ja muut hydrauliikkajärjestelmissä.

3.jpg

Hankison Precision Filter Grade Tehokkuus:

Taso 1 suodatin

Soveltuu öljyhöyryn ja hiilivetyhöyryjen suodattamiseen, jotka yleensä absorboituvat aktiivihiilellä; se voi suodattaa kiinteät hiukkaset niin pieniksi kuin 0,01 mikronia (0,003 ppm w / w maksimi jäännösöljypitoisuus)

Sekä sisä- että ulkokehikot ovat korroosionkestäviä

Kaksivaiheinen suodatus

Ensimmäinen vaihe on hyvin hieno aktivoitu hiilihapen stabilointikerros, joka voi suodattaa suurimman osan öljyhöyrystä.

Toinen vaihe monikerroksinen kuitutusaine, joka on liimattu hienoksi aktivoituun hiilijauheeseen, voi suodattaa jäljelle jääneen öljyhöyryn. Monikerroksinen hienojakoinen väliaine estää epäpuhtauksien siirtymisen. Nimellisillä käyttöolosuhteilla suunniteltu käyttöikä saavuttaa 1000 tuntia.


Hot Tags: hankison tarkkuus suodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää