E9-44 Hankison-suodatin

Vaihto E9-44 Hankison-suodatin E9-44 Hankison-suodatin Kuvaus Valmistettu eurooppalaisesta korkealaatuisesta suodatinmateriaalista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta runko-osasta, tarkkuuden Hanksion-suodatinelementin uloin kerros ottaa käyttöön hydrofobisen vaahtoholkin, joka kestää öljyä ja happoa sekä kemiallista korroosiota. ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Vaihto E9-44 Hankison-suodatin

E9-44 Hankison-suodatin Kuvaus
Valmistettu eurooppalaisesta korkealaatuisesta suodatinmateriaalista ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta rungosta, tarkkuuden Hanksion-suodatinelementin uloin kerros ottaa käyttöön hydrofobisen vaahtoholkin, joka kestää öljyä ja happoa sekä kemiallista korroosiota. Tämä estää koalesenssi-nesteen pääsyn uudelleen kaasuvirtaan ja varmistaa öljyn ja veden tehokkaan poiston.

E9-44 Hankison-suodattimen laatu
1. Suodatinelementti on valmistettu täysin alkuperäisten suodatinpatruunan mittojen mukaisesti, ja se voidaan asentaa suoraan tarkkuussuodattimiin kaikilla tasoilla. Suodatinelementin ulkonäköä ja suorituskykyä voidaan verrata alkuperäiseen Hankison / Hanksonin tarkkuussuodatinelementtiin, jolla on erittäin korkea kustannustehokkuus.
2.Kaikki suodatinelementit ovat ISO9001-, 2008 / CE / SGS-sertifikaatteja

IMG_6439


IMG_6443


IMG_6432

1


2


3


4

Hot Tags: e9-44 hankison-suodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like