Ingersoll Rand paineilman suodatin

Ingersoll Rand paineilman suodatin hyväksyy tuodut suodatin materiaali, joka poistaa tehokkaasti öljysumu ja hiilivedyt, Nestemäiset ja kiinteät hiukkaset laitteiden ja tehokkaasti laitteiden. Ingersoll Rand tarkkuus suodattimen osien on tarkastettu tiukka ja laadunvarmistus. Tehokas ja vakaa suodatuksen tehokkuutta, laajalti käytetty elintarvikkeiden, juomateollisuus, hengitysilma, virtaus, korkea hyötysuhde rasvanpolttaja esisuodatin ja muilla teollisuudenaloilla.

Tuotetiedot

Ingersoll Rand paineilman suodatin tuotteen käyttöönotto:

Ingersoll Rand paineilman suodatin hyväksyy tuodut suodatin materiaali, joka poistaa tehokkaasti öljysumu ja hiilivedyt, Nestemäiset ja kiinteät hiukkaset laitteet, ja tehokkaasti laitteiden. Ingersoll Rand tarkkuus suodattimen osien on tarkastettu tiukka ja laadunvarmistus. Tehokas ja vakaa suodatuksen tehokkuutta, laajalti käytetty elintarvike-ja juomateollisuuden, hengitys ilma, virtaus, korkea hyötysuhde rasvanpolttaja esisuodatin ja muilla teollisuudenaloilla.


1.jpg

Ingersoll Rand paineilman suodatin tuote ominaisuuksia:

Imuilman lämpötila:<80°c easy="" installation="" and="" reliable="">

Toimiva väline: paineilma- tai syövyttävä kaasu

Työpaine: standard: 0.7Mpa suurin: 1,0 Mpa (hyväksytty alle 4.0 Mpa)

Turvajärjestelmä: se estää erottaminen suodatin paineita

2.jpg

Ingersoll Rand paineilman suodatin tuotteen hakemuksen

1. lämpöteho ja ydinvoima: gas turbine, kattilan voitelujärjestelmä, nopeudenohjausjärjestelmä, ohittaa valvonta järjestelmän öljy

2. koneistus laitteet: voitelujärjestelmä paperikoneen, kaivosteollisuus, Ruiskuvalukone ja suuri tarkkuus koneet ja puhdistus paineilmalla, pöly hyödyntäminen ja tupakka laitteet sekä levityslaitteiden suodatus.

3.jpg

Ingersoll Rand paineilman suodatin laadunvarmistus:

1. tuote on valmistettu lasikuidusta ja ei ylimääräisiä aineita, muita kuin lisätään.

2. Varmista, että tietotekniikkaa ja testaus keinot myy Suodatinelementti ovat täydellisiä, ja tuote ei koskaan jätä tehtaan vikoja.

 

 


Hot Tags: Ingersoll Rand paineilman suodatin, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like