Ingersoll Rand Precision suodatin

Ingersoll Rand tarkasti suodattimen hyväksyy erilainen rakenne ruostumatonta terästä luuranko, joka on erinomainen korroosionkestävyys ja erinomainen rakenteellisia ominaisuuksia; hitsaukseen lujat ja alhainen vastus. Suodattimen osien eri tarkkuus arvosanoja vahvistaa erilainen rakenne tyypit ja uusi ”matrix sekoittaa kuitu” tekee keskipitkän kontaktipinta suuri parantaa suodatus korko ja parantaa suodatus vaikutus. Suljettu vaahtoamista hiha öljyllä ja haponkestävät korroosiota estää määrään nestettä palaamista ilmavirran, varmistaa tehokas rasvanpoisto.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ingersoll Rand Precision suodattimen tuotteen esittely:

Ingersoll Rand tarkasti suodattimen hyväksyy erilainen rakenne ruostumatonta terästä luuranko, joka on erinomainen korroosionkestävyys ja erinomainen rakenteellisia ominaisuuksia; korkea hitsauksen vahvuus ja alhainen vastus. Suodattimen osien eri tarkkuus arvosanoja annettava erilainen rakenne tyypit ja uusi ”matrix sekoittaa kuitu” tekee keskipitkän kontaktipinta suuri, parantaa suodatus korko ja parantaa suodatus vaikutus. Suljettu vaahtoamista hiha öljyllä ja haponkestävät korroosiota estää määrään nestettä palaamista ilmavirran, varmistaa tehokas rasvanpoisto.

1.jpg

Ingersoll Rand Precision suodatin tuote ominaisuuksia:

(1) suuri suodatus tarkkuus ja yhtenäinen suodatin aukko

(2) suodatin vastus on pieni, Valovirta on suuri, kuuntelu on vahva ja käyttöikä on pitkä.

(3) suodatinmateriaalin on korkea puhtaus ja pilaantumista suodatin-Media.

(4) kemiallisille liuottimille, kuten happoja ja emäksiä.

(5) lujat, kestää korkeita lämpötiloja ja Suodatinelementti ei ole helposti vaurioitunut.

(6) edulliseen hintaan, alhaiset käyttökustannukset, helppo puhdistaa ja suodattimen patruunat voidaan korvata.

2.jpg

Ingersoll Rand Precision suodatin tuotteen hakemuksen:

1. metallurgia: käytetään suodatus hydrauliset järjestelmät valssit ja jatkuva valukoneet ja suodatus erilaisten voitelu laitteiden.

2. petrokemian: erottamisoikeus ja tuotteiden parhaillaan jalostus ja kemikaalien tuotantoon.

3.etc.

3.jpg

Ingersoll Rand Precision suodatin laadunvarmistus:

1. meidän yritys on perustanut työryhmän kova laatu joukkueet. Olemme kokeneet kenttä insinöörit ja senior teknikot opas asiakkaille nopein aika ohjata korvaaminen, korjaamme ja palauttaa tavaroiden.

2. viikon sisällä tuotteen toimituksen myynnin jälkeiset virkamiehemme henkilökunta tekee Puhelin seuranta kuuleminen mukaan asiakkaan yhteystiedot, kunnes asiakas on tyytyväinen.

 


Hot Tags: Ingersoll Rand tarkasti suodattimen, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like