JM Precision Filter

JM Precision -suodatinta käytetään kompressorin puristetun ilman suodattamiseen kompressorin paineilman puhtauden varmistamiseksi. JM Precision Filter -menetelmällä on erilainen rakenne ruostumattomasta teräksestä valmistettu luuranko, joka on erinomainen korroosionkestävyys ja rakenteellinen suorituskyky; korkea hitsauskestävyys ja alhainen ilmavirtaus.

Tuotetiedot

JM Precision -suodattimen tuote Johdanto:

JM Precision -suodatinta käytetään kompressorin puristetun ilman suodattamiseen kompressorin paineilman puhtauden varmistamiseksi. JM Precision Filter -menetelmällä on erilainen rakenne ruostumattomasta teräksestä valmistettu luuranko, joka on erinomainen korroosionkestävyys ja rakenteellinen suorituskyky; korkea hitsauskestävyys ja alhainen ilmavirtaus. Erilaisten tarkkuuslaadujen suodatinelementit ottavat käyttöön erilaisia rakenteen tyyppejä ja uusi "matriisi-sekakuitu" tekee keskipitkän kosketusalueen suuren, parantaa suodatusnopeutta ja parantaa suodatusvaikutusta. Suljettu vaahtoava holkki öljyllä ja haponkestävällä kemiallisella korroosioilla estää yhdistetyn nesteen pääsemästä ilmavirtaukseen varmistaen tehokkaan rasvanpoiston. JM Precision -suodatinelementti on tehty alkuperäisen suodatinelementti-määrityksen mukaan ja se voidaan asentaa suoraan JM Precision -suodattimeen kaikilla tasoilla.

1.jpg

JM Precision -suodattimen ominaisuudet:

1, lujuusvaatimukset, tuotannon eheysvaatimukset, kestää paine-eroa, kestää ulkoista voimaa, kestää paine-eroa

2, öljyvaatimusten sileys, virtausvastusominaisuudet

3, joka on kestävä tiettyihin korkeisiin lämpötiloihin, yhteensopiva työvälineiden kanssa

Kuviossa 4 suodatinkerroskuitua ei voida siirtää ja irtoaa

5, kuormitus enemmän likaa

6, normaali käyttö korkealla ja kylmällä alueella

7, väsymiskestävyys, väsymislujuus vaihtovirralla

8, itse suodattimen on oltava puhtaana

2.jpg

JM Precision -suodattimen tuote-sovellus:

JM Precision Filter -elementti on valmistettu ulkomaisesta tai kotimaisesta korkealaatuisesta suodatinmateriaalista ja ruostumattomasta teräksestä. Sen ominaisuudet ovat korroosionkestävyys, lämmönkestävyys, painekestävyys ja kulutuskestävyys. Sitä käytetään laajasti öljy-, kemian-, metallurgia-, vedenkäsittelyssä ja muilla aloilla.

3.jpg

JM Precision Filter Quality Assurance:

1. Kaikki tuotekoot voidaan räätälöidä suunnittelun mukaan.

2. Laatu on etusijalla ja asiakaspalvelu on yrityksen tavoite.

3.We ovat valmiita tekemään yhteistyötä asiakkaiden kotona ja ulkomailla tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja täydellisiä palveluja.

4.Olemme anna sinulle sata kertaa kovaa työtä erittäin tyytyväinen.


Hot Tags: JM tarkka suodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like