SMC Precision suodatin

SMC tarkasti suodattimen erottaa kiinteitä hiukkasia nestemäistä tai kaasumaista tai tekee riittävästi yhteyksiä eri aineiden nopeuttaa reaktioaika, joka suojata laitteen normaalin toiminnan tai ilmaa puhtaus. Nesteen tullessa Suodatinelementti koon suodatin epäpuhtauksien estetään. Ja puhdistettu virtaus läpäisee Suodatinelementti. Neste Suodatinelementti avulla nestettä (kuten öljy, vesi), puhdistaa saastuneen nesteen edellyttää tuotannon ja elää, eli valtion, saavuttaa täydellistä siisteyttä nesteen.

Tuotetiedot

SMC Precision suodattimen tuotteen esittely:

SMC tarkasti suodattimen erottaa kiinteitä hiukkasia nestemäistä tai kaasumaista tai tekee riittävästi yhteyksiä eri aineiden nopeuttaa reaktioaika, joka pystyy suojaamaan normaalikäytössä laitteet tai ilmaa puhtaus. Nesteen tullessa Suodatinelementti koon suodatin epäpuhtauksien estetään. Ja puhdistettu virtaus läpäisee Suodatinelementti. Että Neste Suodatinelementti avulla nestettä (kuten öljy, vesi), puhdistaa saastuneen nesteen edellyttää tuotannon ja elää, eli valtion, saavuttaa täydellistä siisteyttä nesteen.

1.jpg

SMC Precision suodatin tuote ominaisuuksia:

1. tarkkuuden suodatin core läpäisevyys:

Suodatinelementti hyväksyy American vahva hydrofobinen ja oleophobic kuitua suodatin materiaali, ja samalla aika hyväksyy luuranko hyvä läpäisevyys ja lujat vähentää vastustusta aiheuttama.

suodattimen osien 2, korkea hyötysuhde:

Suodatinelementti hyväksyi Saksan sakon avauksen lovi, joka tehokkaasti estää öljy vesi entrained nopean ilmavirran niin, että sakon öljy pisaroita kulkee alas kerätään suodatin sieni alapäässä ja päästää suodatin astian pohjalle.


2.jpg

SMC Precision suodatin tuotteen hakemuksen:

Suodattimen osien käytetään pääasiassa voimalaitos, terästehdas yritysten, Paperitehtaat, power hydraulinen station järjestelmä suodatus, laajalti käytetty öljy-, kemian-, metallurgia, ilmailun, elektroniikka, sähkö, lääkealan, ympäristönsuojelu, IAEA, ydinteollisuuden, maakaasun, tulenkestävät materiaalit, palosuojelua laitteet ja muilla aloilla.

3.jpg

SMC Precision suodatin laadunvarmistus:

JB-T 7218-2004 kasetti paineenalaista nestettä suodatinpatruuna

JB-T 5087-1991 sisäinen palaminen moottorin öljyn suodatinpaperin suodatin

GBT 20080-2006 hydraulinen suodatin

HG/T 2352 - 1992 lanka-haava suodatin magneettinen lietteen suodatus

HY/T 055-2001 taitto lieriömäinen Mikrohuokoinen kalvosuodatin

JB/T 10910-2008 General sellaisiin pyörivä kompressori öljy- ja kaasuteollisuuden ilmakaasunjalostamo suodattaa

JB/T 7218-1994 kasetti paine suodatinpatruuna

JB/T 9756-2004 polttomoottori moottorin Air suodatinpaperin suodattaa

 


Hot Tags: Toimittajat, SMC tarkasti suodattimen, hinta, valmistaja, factory

Tutkimus

Saatat myös pitää