Ultrafilter kompressori Inline ilmansuodatin

Ultrafilter Ilmastointi kompressori kävijä sarjan sijaitsee tärkeä asema, luotettava laatu ja erinomainen suorituskyky. MF30/50 Saksan Ultrafilter sopii suodatus suuria määriä nestettä ja 3 micron kokoa ajan kokkaroitumisen päästä 5ppmw/w suurin jäljellä öljyä sisältöä. 1 luokan teräs reikä putki, 10 mikronia mekaanisen erottelun, 2 syvä kuitua keskipitkällä suodatuksen lisäksi 3 micron kiinteitä ja nestemäisiä hiukkasia, käyttää paineilmakompressori, jälkeen takana jäähdytin, ennen kuin muut suodattimet ehdot suojelua; ennen kylmä kuivausrumpu, esikäsittely-laitteena.

Tuotetiedot

Ultrafilter Ilmastointi kompressori kävijä tuotteen esittely:

Ultrafilter Ilmastointi kompressori kävijä sarjan sijaitsee tärkeä asema, luotettava laatu ja erinomainen suorituskyky. MF30/50 Saksan Ultrafilter sopii suodatus suuria määriä neste ja 3 micron kokoa ajan kokkaroitumisen, päästä 5ppmw/w suurin jäljellä öljyä sisältöä. 1 terästä reikä putki, 10 mikronia mekaanisen erottelun, 2 syvä kuitua keskipitkällä suodatuksen lisäksi 3 mikronia kiinteitä ja nestemäisiä hiukkasia käyttää paineilmakompressori, jälkeen takana jäähdytin, ennen kuin muut suodattimet ehdot suojelua; ennen kylmä kuivausrumpu, esikäsittely-laitteena.

1.jpg

Ultrafilter Ilmastointi kompressori kävijä tuote ominaisuuksia:

Skeleton: ruostumaton teräs

Suodatus tarkkuus: 0.01um

Jäljelle jäänyt öljy sisältö: 0,01 ppm

Virtaus: 8NM3/min

Suodata Luokitus: MF

Suodata materiaali: korkealaatuinen sieni

Loppuun korkki: voidaan merkitä

Suodatin elementti - voidaan käyttää vaihdellen alkuperäinen

2.jpg

Ultrafilter Air Compressor kävijä tuotteen hakemuksen:

1. käytetään solid-neste erottaminen eri keskeytykset. Se on suhteellisen korkeat ympäristövaatimukset ja korkea suodatus tarkkuus. Se on monenlaisia sovelluksia.

2. sovellettava lääke. ruokaa. Kemianteollisuudessa. Ympäristönsuojelu. Teollisuuden aloilla kuten vesi hoito,

3, säiliön materiaali voi olla jaettu lasi teräs säiliö, hiiliteräs säiliö, ruostumattomasta teräksestä oleva säiliö, voi tehdä käyttäjän tarpeiden mukaan.

3.jpg

Ultrafilter Ilmastointi kompressori kävijä laadunvarmistus:

Senjie suodatin pyrkii tuottamaan kuluttajien vaatimukset täyttäviä tuotteita. Suodatinelementti ei pitäisi olla vain esteettisesti miellyttävä, mutta myös taloudellisempi ja käytännöllisempi. Sen tehtävänä on poistaa erilaisia nesteitä ja ilmansaasteiden tarvittavat tuotteet, se voi tehdä, laitteiden ja työympäristön mahdollisuuksia saavuttaa puhtaus, jotta kaikenlaisia laitteita toimisivat oikein, niin että ihmiset ovat tuoreen ja mukava työympäristö.

 


Hot Tags: ultrafilter Ilmastointi kompressori kävijä, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää