Pussisuodatin Pöly

Pussisuodatin Pölyllä on hyvä kaasun läpäisevyys. Lämpökäsittelyn jälkeen pinta on sileä ja sileä, ei ole helppo muovautua ja helppo puhdistaa. Polyestereiden neulasuodatinmateriaali veden ja öljyjä hylkivän käsittelyn jälkeen voi estää liimapussin ja pidentää käyttöikää, koska se on vettähylkivä, ja sitä käytetään korkeaan kosteuspitoisuuteen tai savuun, joka sisältää pienen määrän öljyä. Kalvon pölynpoistopussi (polyesterihuopasuodatinmateriaali) pintaan lisätään mikrohuokoista kerrosta

Tuotetiedot

Pussisuodatin Pöly Tuote Johdanto:

Pussisuodatin Pölyllä on hyvä kaasun läpäisevyys. Lämpökäsittelyn jälkeen pinta on sileä ja sileä, ei ole helppo muovautua ja helppo puhdistaa. Polyestereiden neulasuodatinmateriaali veden ja öljyjä hylkivän käsittelyn jälkeen voi estää liimapussin ja pidentää käyttöikää, koska se on vettähylkivä, ja sitä käytetään korkeaan kosteuspitoisuuteen tai savuun, joka sisältää pienen määrän öljyä. Kalvon pölynpoistopussi (polyesterihuopainen suodatinmateriaali) pintaan lisätään mikrohuokoisen polytetrafluorieteenin (PTFE) kalvon kerros, jolla on sileän pinnan ominaisuudet, vettähylkivä ja hengittävä, helppo puhdistaa jne., Korkea suodatusteho, alhainen juoksevuus ja kulutus. Pienemmällä energian ja pitkäikäisyyden ansiosta se todella saavuttaa "pintasuodatuksen.

1.jpg

Pussisuodatin Pöly Tuotteen ominaisuudet:

Materiaali: polyesterikuitu

Paksuus: 1,80 mm

Ilman läpäisevyys: 14m3 / m2.min

Särmäysjännitys:> 800N / 5 20cm

Leveyspiiri:> 1250N / 5 20cm

Särmäpituus: <>

Latituksen pidentyminen: <>

Käyttölämpötila: ≤130 ° C

2.jpg

Pussisuodatin Pöly Tuotesovellus:

Tuotteet sisältävät pölyttömiä ei-kudottuja kankaita, nestemäisiä ei-kudottuja kankaita, ei-kudotut autoalan kankaat, kudotut suodatinkankaat, pölynpoistojärjestelmät jne., Joita käytetään laajasti teräksessä, sementissä, asfaltissa, sähköntuotannossa, sulatuksessa, elintarvikkeissa, kaivosteollisuudessa , jätteenpoltto ja kemianteollisuus. .

3.jpg

Pussisuodatin Pölyn laadunvarmistus:

Yrityksemme yhdistää tuotannon T & K- ja myyntipalvelut. Yhtiöllä on nyt 120 erilaista kangaspahvi- sarjaa, kaksi neula-kuorituista ei-kudotuista tuotantolinjoista, laulaus, kuumavalssaus, kyllästys, kuivaus, pinnoitus ja muut viimeistelylaitteiden sarjat. Suodatinpussin prosessointiosastolla on viisi sarjaa kolmesta neulasta valmistettuja kuusisäikeisiä ompelukoneita, jotka on tuotu Japanista, pitkäkarkaiset ompelukoneet, kuumasulatuslaitteet ja erilaiset ompelulaitteet. Eri suodatinpussien vuotuinen tuotanto on 2 miljoonaa kappaletta. Tuotteen laatu ja markkinaosuus ovat molemmat alan johtavassa asemassa.


Hot Tags: pussi suodatin pöly, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like