Pölypussi, suodatin

Pölypussi, suodatin on sekoitus kahden tai useamman korkean käyttölämpötilan kuidut ja kerrostettu saavuttaa korkeampi, uudempi fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet. Flumes suodatin laukku on ominaisuuksiltaan suuri lämmönkestävyys, suuri vahvuus, happoja ja emäksiä korroosionkestävyys, kulutuskestävyys ja taitto vastus. Eri kemiallisten pintakäsittely ja viimeistely tekniikka on myös helppoa puhdistusta, vesi ja öljy todisteita antistaattinen ominaisuudet ja niin edelleen.

Tuotetiedot

Pöly suodatin laukku tuotteen esittely:

Pölypussi, suodatin on sekoitus kahden tai useamman korkean käyttölämpötilan kuidut ja kerrostettu saavuttaa korkeampi, uudempi fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet. Flumes suodatin laukku on ominaisuudet suuri lämmönkestävyys, lujat, happoja ja emäksiä korroosionkestävyys, käytä vastus ja taitto vastus. Eri kemiallisten pintakäsittely ja viimeistely tekniikka se on myös ominaisuudet helppo puhdistaa, vesi ja öljy todiste, antistaattinen ja niin edelleen.

1.jpg

Hiukkasten suodatin laukku tuotteen ominaisuuksia:

(1), kaasun läpäisevyys: 2 ~ 5m 3 / m2min.

(2) dynaaminen vastus: ≤180Pa.

(3) suodatuksen tehokkuutta: ≥ 99,999 %.

(4) elokuva fastness: ≥ 0.03MPa.

(5) on suositeltavaa suodattaa tuulennopeus: ≤1.5 m/min.

(6) Käyttölämpötila: ≤120 ° C.

(7) sopii pöly keräilijä tyyppi: pulssi.

(8), laminointi prosessi: painamalla ja laminointi.

2.jpg

Pöly suodatin laukku tuotteen hakemuksen:

Pölypussi, suodatin on savukaasujen kaasun suodatinmateriaalin alalla normaalissa lämpötilassa, laajalti käytetty teräksen, sementin (erityisesti kuivan kiertouunien sementti mylly pöly collection), kemialliset, valu, jauhot, puunjalostus ja muun teollisuuden pölystä.

3.jpg

Pöly suodatin laukku laadunvarmistus:

Yrityksemme on ammatillinen valmistajan Suodatinpussien ja on täydellinen ja tieteellinen laatujärjestelmä. Yhtiön yhtenäisyys, voimaa ja tuotteen laatu on tunnustettu. Tervetuloa ystäviä kaikilla elämänaloilla tulla käymään, opas ja neuvotella asioista.

 


Hot Tags: pölypussi, suodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like