Ilmansuodatin DC-VG-1-PC

Air Breather DC-VG-1-PC -tuote Esittely: Air Breather DC-VG-1-PC on kehittänyt erityisesti Senjie Filter. Se on ilmakuivaussuodatin kuivaa kosteudenpoistosovelluksia varten, kuten polttoainesäiliöitä ja vaihdelaatikoita. Yksinomaan muotti on suodatettu Senjie, jolla on hyvä kosteusvaikutus ja ...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ilmansuodatin DC-VG-1-PC -tuote Esittely:

Air Breather DC-VG-1-PC on kehittänyt erityisesti Senjie Filter. Se on ilmakuivaussuodatin kuivaa kosteudenpoistosovelluksia varten, kuten polttoainesäiliöitä ja vaihdelaatikoita. Yksinomaan muotti suodatetaan Senjie, jolla on hyvä kosteudenpoisto ja pitkä käyttöikä. Tuote on helppo vaihtaa ja niin edelleen.

1.jpg

Air Breather DC-VG-1-PC-tuotteen rakenne:

Liitäntätapa: lanka

Liitäntä: ruostumaton teräs, nylon, polykarbonaatti

Kotelo: polykarbonaattikotelo

Suodatinmateriaali: tuotu hartsi, silikageeli

2.jpg

Air Breather DC-VG-1-PC -tuote Tuotteen ominaisuudet:

Ilmansuodattimen DC-VG-1-PC: ssä on sulkuventtiilitekniikka, joka eristää järjestelmän ja vain "hengittää" tarvittaessa, joten ne ovat ihanteellinen ratkaisu, joka suojaa matalan virtauksen sovelluksia kuukausittain. Tarkista venttiilit tarjoavat pienen paineenpuristuksen, joka mahdollistaa säädetyn hengityksen ilman liiallista paineiden muodostumista. Järjestelmä hengittää vain, kun sitä painetaan, ja sitten ilma puhdistetaan ja kuivataan ennen sen viemistä järjestelmään varmistaen puhtaan, kuivan yläilman. Tämä säätömekanismi estää myös piihappogeelin ennenaikaisen kyllästymisen ja pidentää hengityselämää, mikä ongelma ei ole yhtä helposti käsitelty tavallisilla kuivausaineiden hengityskoneilla, jotka altistuvat äärimmäiselle kosteudelle.

3.jpg

Hot Tags: ilmaa hengittävä dc-vg-1-pc, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like