DC-3 ilmajäähdytteinen pienennysventtiilijä

DC-3: n ilmajäähdytteisen pienennyslaitteiston esivalmistelu Esittely: DC-3-ilmajäähdytteinen pienennysventtiili sopii useisiin pienennyslaitteiden sarjoihin. Se on amerikkalaisen DES-CASE -yhtiön tuote. Se korvataan Senjie-suodattimella kokonaisvaltaiseen lokalisointiin, joka voi tehokkaasti estää kosteaa vesihöyryä ...

Tuotetiedot

DC-3-ilmajäähdytteinen pienennysventtiilituote Esittely:

DC-3-ilmajäähdytteinen pienennysventtiili sopii erilaisiin vähennysventtiilisarjoihin. Se on amerikkalaisen DES-CASE -yhtiön tuote. Se korvataan Senjie-suodattimella täydelliseen lokalisointiin, joka voi tehokkaasti estää ilman kostean vesihöyryn pääsemästä polttoainesäiliöön ja siten välttää polttoainesäiliön. Pilaantumisen vuoksi Senjie-suodatintuotteita valitaan korkealaatuisista kuivausrakeista, jotka voidaan selvästi erottaa värinvaihdosta ja välttää sen aiheuttama pilaantuminen, jota ei voida korvata ajoissa.

61.jpg

DC-3 ilmajäähdytteisen pienennyslaitteen hengityslaitteen ominaisuudet:

1. Irrottaa kosteutta laitteiden yläpuolella

2.Ulkoo ruostetta muodostavan kondensaation

3. Lietteenkerrostuma ja vesipohjainen öljy

4. Näyttää saastumisen

5. Tarjoaa pidempi käyttöikä

6. Vähentää laitteiden kulumista ja pidentää elämää

6.jpg

DC-3 ilmajäähdytteisen pienennysventtiilisuodattimen tuote:

DES-CASE: n suodattimet ovat maailmankuuluisia ja niitä käytetään laajasti vähennysventtiilillä, kemianteollisuudessa, paperilla ja muilla teollisuudenaloilla,

samoin kuin öljynsuodatuslaitteet, joka takaa tehtaan voiteluaineiden puhtauden erityisesti sen vähennyssuodattimilla. Vähennyslaitteen yläosa voi suodattaa vähennysventtiilille tulevan ilman. Ainutlaatuinen 5 mikronin suodatinpuuvilla ja kuivausaine on ilma, joka tulee vähennysventtiilijään ja on puhdas ja puhdas, mikä vähentää vähennysventtiilin puhtautta pelkistimen taajuuden vähentämiseksi. Jotta epäpuhtaudet eivät pääse vähennysventtiilimen sisään, vaihteistoa voidaan suojata paremmin.

14.jpg

DC-3 ilmajäähdytteisen pienennysventtiilin asennusmenetelmä:

Kiinnitys

Vaihda helposti tavallinen pakkaus / hengityssuoja monivaiheinen liitäntä tai sovitin

Korkealaatuinen sateenvarjostusventtiili ei estä tai suojaa yksikköä huuhtelusta tangon uraan. Tarkasta laitteet ympäristön olosuhteiden eristämiseksi ja hengityselimien pidentämiseksi.

8.jpg

DC-3-ilmajäähdytteinen pienennyslauhdutin Laadunvarmistus:

Varmista, että toimitetun suodatinelementin prosessointitekniikka ja testausvälineet ovat täydellisiä, eikä tuote koskaan jätä tehtaalta virheitä.

Hot Tags: dc-3 ilmajäähdytteinen vähennysventtiilijä, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like