DC-VG-1-PC -hengityslevy DES-CASE

DC-VG-1-PC -höyrystimen korkki DES-CASE -tuoteperheelle Tuotteen esittely: DC-VG-1-PC: tä käytetään SEW-pienennyslaitteeseen, joka tunnetaan yleisesti kosteudenkestävänä hengityksensuojaimena, hengityskorkissa, ilmapäässä jne. joka on täydellinen korvike Dawn DAB -sarjoille, ...

Tuotetiedot

DC-VG-1-PC -höyrystimen korkki DES-CASE -tuotteen esittelyyn:

DC-VG-1-PC levitetään SEW-pienennyslaitteeseen, joka tunnetaan yleisesti kosteudenkestävänä hengityksensuojaimena, hengityskorkissa, ilmapäähän jne. Se on korkealaatuinen tuote vähennysventtiilistä, kosteutta kestävästä hengityssuojaimesta, joka on täydellinen korvike Dawn DAB-sarja, West Defu -sarja jne. Se voi tehokkaasti varmistaa öljyn puhtauden ja varmistaa järjestelmän normaalin toiminnan suurimmaksi osaksi.

8.jpg

DC-VG-1-PC Hengityssuoja DES-CASE -tuotteelle Ominaisuudet:

1.Nylon-putki

2.Sulkea polykarbonaattikotelo

3.Silikaalihydrofiilinen aine

4.Polyesterisuodatin

20.jpg

DC-VG-1-PC -höyrystimen korkki DES-CASE -laitteen laadunvarmistus:

Henan Senjie Filtration Equipment Co, Ltd sijaitsee Xinxiang, Henan maakunnassa, kotikaupungissa suodatus Kiinassa. Vuonna 2001 perustettu 5 miljoonan euron rekisteröity pääoma on erikoistunut erilaisten suodatintuotteiden kuten suodatinpatruunoiden, suodatuslaitteiden ja öljynsuodattimien suunnitteluun, valmistukseen ja käsittelyyn. Tuoteknologia on peräisin AVIC: n sotilasalalta, ja se on sitoutunut käyttämään sotilaallisia laadukkaita palveluyrityksiä. Yli kymmenen vuoden ajan tuotteitamme on suunnattu petrokemian, sähkön, metallurgian, paperinvalmistuksen ja muiden merkittävien järjestelmien hyväksi, ja niitä on saatu hyvin vastaan.

68.jpg

Hot Tags: DC-VG-1-PC -höyrystimet DES-CASE, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää