Kuivausainekapseli huohotin DC-VG-1-PC

Kuivausainekapseli huohotin DC-VG-1-PC mukautuu erilaisiin vähennysventtiilillä sarja. Se on tuote American DES tapauksessa yritys. Se on korvattu Senjie suodatin kattava lokalisointi, joka tehokkaasti estää kostea vesihöyryä ilmassa syöttämästä polttoainesäiliö, jolloin vältetään säiliön. Saastuminen Senjie Suodata tuotteet valitaan laadukas Hiustenkuivaaja rakeet, joka voi tuomita selvästi värinmuutos, ja aiheuttamalta vaihdeta ajoissa voidaan välttää.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kuivausainekapseli huohotin DC VG 1 kpl tuotteen esittely:

Kuivausainekapseli huohotin DC-VG-1-PC mukautuu erilaisiin vähennysventtiilillä sarja. Se on tuote American DES tapauksessa yritys. Se on korvattu Senjie suodatin kattava lokalisointi joka tehokkaasti estää kostea vesihöyryä ilmassa syöttämästä polttoainesäiliö, jolloin vältetään säiliön. Meren pilaantumisen Senjie Suodata tuotteet valitaan laadukas Hiustenkuivaaja rakeet, joka voi olla selvästi jonka väri muuttuu ja aiheuttamalta vaihdeta ajoissa voidaan välttää.

1.jpg

Kuivausainekapseli huohotin DC VG 1 kpl tuote ominaisuuksia:

Yhteystapa: thread

Käyttöliittymä: ruostumaton teräs, nylon, polykarbonaatti

Asuminen: polykarbonaatti Asuminen

Suodata materiaali: tuotujen hartsi, silikageeliä

2.jpg

Kuivausainekapseli huohotin DC VG 1 PC hedelmä sovellus:

DES-asia suodattimet ovat maailmankuuluja ja yleisesti käytettyjä vähennysventtiilillä, kemikaalin, paperin ja muiden alojen sekä öljyn suodatusjärjestelmä, joka takaa siisteydestä tehtaan voiteluaineita erityisesti tunnettu vähennysventtiilillä suodattimet. Top vähennysventtiilillä suodattaa ilman pääsyn vähennysventtiilillä. Ainutlaatuinen 5 mikronin suodattimen puuvilla ja kuivausaineen ovat ilman, että tulee vähennysventtiilillä ja on puhdas ja puhdas, varmistaa puhtaus vähennysventtiilillä harventaa vähennysventtiilillä. Estää epäpuhtauksien pääsy sisälle vähennysventtiilillä, pyydykset voidaan suojella tehokkaammin.

3.jpg

Kuivausainekapseli huohotin DC VG 1 kpl laadunvarmistus:

Flow-tasauspyörästön ominaisuus painetestin mukaan ISO 3968

Suodata ISO 3968 ominaisuuksien paine

Suodata suodattimen ominaisuudet by ISO 4572

Suodata yhteensopivuuden tarkastuksen mukaan ISO 2943

Suodata rakenteellisen eheyden mukaan ISO 2943

Suodata vastus halkeilua tarkastuksen mukaan ISO 2941

 


Hot Tags: Kuivausainekapseli huohotin DC-VG-1-PC, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like