Desiccanttihengityslaitteet DC-2

Desiccanttihöyhenet DC-2 -tuote Esittely: Des-Case Desiccant -hengityslaitteet DC-2 tarjoavat yksinkertaisen, mutta luotettavan suojan kosteudelta ja hiukkasten saastumiselta voiteluaineissa ja laitteissa useilla teollisuudenaloilla ja sovelluksissa. Nämä monipuoliset hengityssuojaimet ovat viisi kertaa tehokkaampia ...

Tuotetiedot

Desiccant Breathers DC-2 -tuote Esittely:

Des-Case Desiccant Breathers DC-2 tarjoavat yksinkertaisen, mutta luotettavan suojan kosteudelta ja hiukkasten saastumiselta voiteluaineissa ja laitteissa useilla teollisuudenaloilla ja sovelluksissa. Nämä monipuoliset hengityssuojaimet ovat viisi kertaa tehokkaampia kuin johtavat kuivaamattomat hengityskoneet, jotka tarjoavat optimaalisen suojauksen kosteudelle sovelluksillesi.

59.jpg

Desiccant Breathers DC-2 Tuotteen ominaisuudet:

1. Toissijainen suodatinelementti - Toinen polyesterisuodatinelementti suojaa kuivaushöyryn pölyn siirtymistä, mikä tarjoaa tehokkaimman tehokkuuden.

2. Vaahtopehmuste - Vaahtosuodatin kaappaa öljysumua ja jakaa saapuvan ilman tasaisesti suodatus- ja kuivausalueille.

3. Integroitu nailonputki - integroitu putki tarjoaa erinomaisen tärinänkestävyyden ja vaimentaa vaikutuksen koko yksikössä, eliminoimalla heikot kohdat. Se mahdollistaa myös tasaisen ilmavirran jakamisen koko yksikössä, mikä poistaa kuivausaineen kyllästämisen epätarkat lukemat.

39.jpg

Desiccant Breathers DC-2 Laadunvarmistus:

Tällä hetkellä Senjie on yhteensä seitsemän aallotettu muodostavat koneet (suuret, keskisuuret ja pienet), laser hitsauskone, plasma hitsauskone, argon kaarihitsaus kone, suora sauma hitsauskone ja muut hitsaustarvikkeet, CNC-kone, CNC-poraus, CNC-jyrsintä koneella jne. Yli kymmenen erilaista tarkastuslaitteistoa, kuten kahdeksan prosessointilaitteistoa, hydraulisen virtausvastuksen testipenkki, öljynvirtauskestävyystestaus, kaasunläpäisevyysmittari ja polttoainevirtauskestävyystesti.

26.jpg

Hot Tags: desiccant breathers dc-2, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like