DES-CASE Ilmansuodatin DC-2

Vaihtoehto DES-CASE Breather DC-2 -tuote Johdanto: Joustavasta polykarbonaatista ulkopinnaltaan, Des-Casein kertakäyttöisen standardinilmaisimen kaikki elementit on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin teollisuudenaloihin ja sovelluksiin, jotka hyödyntävät .. .
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Vaihto DES-CASE Breather DC-2 -tuotteelle Johdanto:

Des-Casein kertakäyttöisen standardin hengityslaitteen kaikki elementit ovat ydinkeskipisteen ja kovan polykarbonaatin ulkopuolelta suunniteltuja, jotta se pystyy vastaamaan monenlaisiin teollisuudenaloihin ja sovelluksiin, jotka hyödyntävät Des-Casein kontaminaationhallinnan asiantuntemusta.

31.jpg

Vaihto DES-CASE Breather DC-2 Käytä varotoimia:

1, kierreliitäntä, täysin suljettu pakkaus, älä avaa mitään käyttöliittymää ennen käyttöä, jotta se ei vaikuta silikonin käyttöikään.

2, voidaan havaita tai ravistaa ennen käyttöä. Jos silikageeli ei ole täynnä, tuotteen laatu on ongelmallinen. Jos silikageeli on vaaleanpunainen, se on virheellinen.

3, ennen käyttöä silikageeli olisi tummansininen, kun silikageeli muuttuu vaaleanpunaiseksi, se saavuttaa korvaussyklin.

4, Breather DC-2 käyttää tavanomaisia kierrepistooleja varmistaakseen, että kukin voidaan asentaa normaalisti.

11.jpg

Vaihto DES-CASE Breather DC-2 -tuotehakemukseen:

DES-CASE tutkii jatkuvasti pilaantumista säästäviä tekniikoita, jotka auttavat optimoimaan voiteluaineiden ja laitteiden vakautta lomitettuihin teollisuudenaloihin eri puolilla maailmaa, kuten ilmailu- ja avaruusalaa, sotilastarvikkeita, ei-moottorikäyttöisiä ajoneuvoja, elintarvikkeiden jalostusta, petrokemikaaleja, ruiskuvalutuotetta, lääkeaineita, voiteluaineita ja polttoaineita, sähköntuotanto, metallinvalmistus, paperi, kaivos- ja terästehtaat jne.

34.jpg

Hot Tags: des-case hengittävä dc-2, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like