DES-CASE Breather DC-4

Vaihto DES-CASE Breather DC-4 -tuotteelle Esittely: DES-CASE Desiccant Breather DC-4 poista märkä saastunut ilma vedetään yksikön läpi, useat 3 mikronin polyesterisuodatinelementit poistavat kiinteät hiukkaset ja värin osoittavan silikageelin uutteet kosteutta. Kun ilma on karkotettu ...

Tuotetiedot

Vaihto DES-CASE Breather DC-4 -tuotteelle Johdanto:

DES-CASE Desiccant Breather DC-4 poista märkä saastunut ilma vedetään yksikön läpi, useat 3 mikronin polyesterisuodatinelementit poistavat kiinteät hiukkaset ja värin osoittavat silikageelit poistavat kosteuden. Kun ilma karkotetaan säiliöstä, yläsuojuslevy estää öljysumun pääsemästä silikageeliin tai pääsemästä ilmakehään. DC4-kuivausaineiden hengittäjät yhdistävät 1 "kierteen.

61.jpg

Vaihto DES-CASE Breather DC-4 -tuotteelle:

Suodatinkotelo: Polykarbonaatti, nailon, polypropeeni, PVC, Buna-N

Suodatinmateriaali: polyuretaani, polyesteri

Hydrofiilinen aine: silikageeli

Sovellus: sähköntuotanto, kaivostoiminta, ilmailu, varastointi, valmistus, petrokemian

65.jpg

Vaihto DES-CASE -vedenpuhdistusaineen laadunvarmistukselle:

Suorat valmistajat, laatu ehdottomasti takaa.

Hyväksymme edistyksellisimmän teknologian ja erinomaisen komposiittisuodatinpaperi, joka on sitoutunut vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin.

Voimme tarjota sinulle näytteitä, mutta vain yleisessä mallissa, sopimuksen tekemisen jälkeen näyte toimitetaan 7 päivän kuluessa.

Koska olemme tehtaanmyymälöitä, voi asiakkaiden vaatimusten mukaisesti tuottaa tuotteita, laatu on täysin tae, toivossa voi olla mahdollisuus yhteistyöhön.

10.jpg

Hot Tags: des-case hengittävä dc-4, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like