Des-Case Vaihdelaatikon Breather DC-4

Des-Case Gearbox Breather DC-4 -tuotteen korvaaminen Des-Case Gearbox Breather DC-4 korvaa pölykapselin tai OEM-hengityssuojuslaitteen suojuksen, joka tarjoaa paremman suodatuksen, joka suojaa jopa pieniltä hiukkasilta, jotka tuhoavat laitteen tehokkuuden. koneet,...

Tuotetiedot

Vaihda Des-Case Gearbox Breather DC-4 -tuote Esittely:

Des-Case Gearbox Breather DC-4 korvaa pölykapselin tai OEM-tuulettimen korkin, joka tarjoaa paremman suodatuksen ja suojaa jopa pieniltä hiukkasilta, jotka tuhoavat koneesi tehokkuuden ja aiheuttavat seisokkeja ja kalliita korjauksia. Kun ilmaa vedetään laitteeseen hengityslaitteen kautta, kerrostetut kuivausainesuodatinelementit poistavat hiukkaset, kun kuivausaineiden helmet poistavat haitallisen kosteuden. Samanaikaisesti käytön aikana tai sammutusvaiheessa kuivausaineiden helmet houkuttelevat kosteutta laitteen varastosta laitteen kuivaamisen aktiivisesti.

57.jpg

Vaihda Des-Case Gearbox Breather DC-4 käyttötapa:

1.Silica-geeli adsorboi vettä tulevasta ilmasta ja voi pitää jopa 40% sen painosta. Ehto ilmoitetaan värin muutoksesta sinisestä vaaleanpunaiseen.

2.Käyttöön tai sulkemisen aikana kuivatusaineet houkuttelevat kosteutta laitteen varastosta laitteen kuivaamisen aktiivisesti.

19.jpg

Vaihto Des-Case Gearbox Breather DC-4 Laadunvarmistus:

Henan Senjie suodatuslaitteet Co, Ltd vaatii tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisia suodatustuotteita. Tämän seurauksena kaikki korvaavat elementit valmistetaan Kiinassa tiukimpien laatustandardien mukaisesti. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on kuusi ISO-standardia, ja takaamme kaikki tuotteemme.

29.jpg

Hot Tags: des-case vaihdelaatikko hengittävä dc-4, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää