GN03D-vedenäytesuodatin

GN03D-vedenäytesuodatintuote Johdanto: GN03D-vedenäytesuodatinta käytetään pääasiassa vedenkäsittelyyn ja ulkokuori on valmistettu pleksilasista, PC-seoksesta tai ruostumattomasta teräksestä. GN03D Veden näytesuodattimen ominaisuuksiin: 1. Korkea suodatus tarkkuus, pieni paine-ero, suuri ...

Tuotetiedot

GN03D Veden näytesuodattimen tuote Johdanto:

GN03D-vedenäytesuodatinta käytetään pääasiassa vedenkäsittelyyn, ja ulkokuori on valmistettu pleksilasista, PC-seoksesta tai ruostumattomasta teräksestä.

27.jpg

GN03D Veden näytesuodatin Tuotteen ominaisuudet:

1. Korkea suodatustarkkuus, pieni paine-ero, suuri virtaus, suuri määrä likaa ja pitkä käyttöikä;

2. Polypropyleenistä rasvattua puuvillahiomakäsiteltyä suodatinta voidaan käyttää ei-orgaanisten liuosten, kuten hapon ja emäksen, kemiallisen liuoksen jne. Suodattamiseen käyttäen lämpötilaa ≤ 60 astetta.

3. Imukykyisen puuvillakuidun suodatintangon keskipiste on ruostumatonta terästä orgaanisille liuottimille, vedelle, öljylle, alkaliselle liuokselle, juomille, lääkkeille jne. Ja käyttölämpötila on ≤120.

4. Suurin sallittu jännite: ≤0,4 MPa, suurin painehäviö: 0,2 MPa

17.jpg

GN03D Veden näytesuodatin Laadunvarmistus:

Yrityksemme on ammattimainen valmistaja suodattimista, suodatinelementeistä, suodatuslaitteista, testauslaitteista ja hydraulisista komponenteista. Yhtiö integroi suodatuslaitteiden ja suodatinelementtien kehittämisen, tuotannon ja myynnin sekä perusti yhteistyösuhteita suuryritysten ja korkeakoulujen kanssa. Päätuotteita ovat: vaihdettavissa oleva tuontisuodatin, öljynsuodatin-sarja, kansallinen standardisuodatin, suodatin- sarja, öljynsuodatin-sarja, suodatin ja muut hydrauliikkalaitteet sekä suodatustestauslaitteet. Tuotantoprosessissa ISO, DIN, IDF ja 3A teollisuusstandardit on tiukasti toteutettu ja laatu vastaa GMP-standardien vaatimuksia.

37.jpg

Hot Tags: gn03d veden näytteen suodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää