Voimalaitoksen vedenäytesuodatin TZ216

Voimalaitoksen vedenäytesuodatin TZ216 Tuotteen esittely: TZ216A matalapainesuodatin perustuu ulkomaiseen suodattimen standardiin, yksinomaiseen suunnitteluun, tuotantoon, valmistukseen, käytetään pääasiassa vedenpuhdistimella, käyttäen plexiglass kuori, tuotu polypropeenisuodatin, ruostumaton teräs ...

Tuotetiedot

Voimalaitoksen vedenäytesuodatin TZ216 Tuotteen esittely:

TZ216A matalapaine suodatin perustuu ulkomaisen suodattimen standardi, yksinomainen suunnittelu, tuotanto, valmistus, käytetään pääasiassa vedenkäsittely suodattimen käyttäen plexiglass kuori, tuotu polypropeenisuodatin, ruostumaton teräs yhteinen, tuote on kestävyys kautta Permeability.

43.jpg

Voimalaitoksen vedenäytesuodatin TZ216 Tuotteen ominaisuudet:

Tuoteluettelo: Voimalaitoksen vedenäytesuodatin, matalapaineinen vedenäytesuodatin, vedenäytteenottosuodatin, soodaveden näytteenottosuodatin

Tuotteen paine: 1.2Mpa-1.6Mpa

Tuoteaine: vesi

Tuotesarja: DN6-DN8

39.jpg

Voimalaitoksen vedenäytesuodatin TZ216 Laadunvarmistus:

Laitteen valmistuksen jälkeen yrityksemme suorittaa yksityiskohtaisen ja kattavan tarkastuksen laitteiden laadusta ja suorituskykyvaatimuksista sopimuksen mukaisesti. Laatu täyttää vaatimukset, ja tuote- ja tarkastustodistus voidaan antaa.

Yrityksemme hyväksyy myös tulevien materiaalien käsittelyn; näytteen käsittely; tulevien materiaalien käsittely; piirustusten käsittely; OEM-käsittely ja ODM-käsittely.

Yrityksellämme on monen vuoden kokemus suodatinelementtien korvaamisesta hydrauliöljyn suodatukseen. Eri malleja ja kokoja on saatavilla. Se voidaan tuottaa myös mallin koon ja suodattimen tyypin mukaan. Voit olla varmoja tuotteen laadusta.

15.jpg

Hot Tags: voimalaitos veden näytesuodatin tz216, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää