TZ216-3 Vedenäytteen suodatinelementti

TZ216-3 Vedenäytteen suodatinelementti Tuotteen esittely: TZ216-3 Veden näytesuodatinelementti muodostetaan käärimällä tekstiilikuitu tiettyyn tapaan monikuvioon. Kun käämitystiheyttä ohjataan käämityksen aikana, voidaan suodatuselementti tehdä erilaisella suodatusmäärityksellä ....

Tuotetiedot

TZ216-3 Vedenäytteen suodatinelementti Tuotteen esittely:

TZ216-3 -veden näytesuodatinelementti on muodostettu käärimällä tekstiilikuitu tiettyyn tapaan monikuvioon. Kun käämin tiheyttä ohjataan käämityksen aikana, voidaan suodatuselementti suorittaa erilaisella suodatusmäärityksellä. Suodatinelementillä on pieni ulkohalkaisija ja suuri sisähalkaisija, ja sillä on erinomainen syvä suodatusvaikutus.

45.jpg

TZ216-3 Veden näytteen suodatinelementti Tekniset parametrit:

1. Nimellispaine: ≤0,8 MPa

2. Kokeellinen paine: 1,0 Mpa

3. Soveltuva väliaine: välineen näytevesi

4. Soveltuva lämpötila: ≤60 ° C

5. Maksimivirtaus: 2000ml / min

29.jpg

TZ216-3 Veden näytteen suodatinelementin valintaperusteet:

1. Tuonnin ja viennin halkaisija: Periaatteessa TZ216-3 -vedenäytesuodattimen tulo- ja läpimitan halkaisija ei saa olla pienempi kuin sovitetun pumpun sisääntulohalkaisija, mikä on yleensä johdonmukaista tuloputken halkaisijan kanssa.

2. Nimellispaine: Määritä suodattimen paine-ero suodatinlinjan korkeimman paineen mukaan.

3, reikien lukumäärän valinta: pidetään pääasiassa siepattujen epäpuhtauksien partikkelikokoa mediaprosessin prosessivaatimusten mukaisesti. Seuraavassa taulukossa on ruutun koko, joka voidaan kuvaruudun erilaisten ominaisuuksien avulla siepata.

4. Suodatinmateriaali: Vedensuodattimen sarjan materiaali on yleensä sama kuin liitetyn prosessiputken materiaali. Eri käyttöolosuhteissa harkitse valuraudasta, hiiliteräksestä, alumiiniseoksesta valmistettua terästä tai ruostumatonta terästä.

5, suodattimen vastusvaimennuslaskenta: vesisuodatin, nimellisvirtauksen yleisen laskemisen yhteydessä, painehäviö on 0,52 ~ 1,2kpa

47.jpg

Hot Tags: tz216-3 vedenäytteen suodatinelementti, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää