Suodatuslaitteet soijakastiketta varten

Levysuodatin on eräänlainen suodatinlaitteisto, jota yritys kehittää itsenäisesti. Siinä on korkea suodatuskapasiteetti ja vahva ympäristönsuojelun kyky. Tuotteella on korkea automaatioaste ja sopii hyvin piipun maaperän suodattamiseen.

Tuotetiedot

Suodatuslaitteet soijakastikkeelle Tuotteen esittely:

Levysuodatin on eräänlainen suodatinlaitteisto, jota yritys kehittää itsenäisesti. Siinä on korkea suodatuskapasiteetti ja vahva ympäristönsuojelun kyky. Tuotteella on korkea automaatioaste ja sopii hyvin piipun maaperän suodattamiseen.

Suodatuslaitteet soijakastiketta varten Tuotteen ominaisuudet:

1. Käytetään kaikkia korkealaatuisia 304 ruostumatonta terästä ja elintarvikelaatuisia sulkemateriaaleja, ja säiliön sisä- ja ulkopinnat ovat täysin mekaanisesti kiillotettuja;

2, vaakasuoraan sijoitettu ilman kartonkisuodatinlevyä, jossa on kapeneva rakenne ja korkean lujuuden omaava kaksipuolinen kudottu ruostumaton teräsverkko, pinta on sileä ja helppo puhdistaa ja pitkä käyttöikä;

3. Tämä laite voi suorittaa jaksoittaisen suodatuksen ja suodatinkakku ei pudota, mikä edesauttaa tuotannon järjestelyä ja sähkökatko ei ole ongelma;

4. Tämän koneen valitsema kalvotyyppinen annostelupumppu tuottaa ulkomaista kehittynyttä tekniikkaa. Sen rakenne on yksinkertainen ja tarkka, ja suodatustuen määrää, kuten piimaa, voidaan säätää milloin tahansa suodoksen sameuden mukaan.

5. Jätemoduuli ohjataan automaattisesti veden säästämiseksi ja säästämiseksi;

6, kone on täysin varustettu, voi siirtää asennon tarpeiden mukaan, helppokäyttöinen, turvallinen ja luotettava; pieni rakenne, pieni jalka, helppo huoltaa.

Suodatuslaitteet soijakastiketta varten Tuotesovellus:

Vaakasuora levytyyppinen piimaanturi suodatetaan koneeseen Saksan yrityksen valmistustekniikassa, jonka yritys on hajonnut ja imeytynyt ja parantunut Kiinan kansallisissa olosuhteissa. Laitetta käytetään pääasiassa soijakastikkeen, gelatiinin, siirapin, viinin, oluen, mehun ja etikan suodattamiseen ja muihin vastaaviin juomiin. Suodatusprosessin aikana esipäällystäminen ja pätevän piimaan maaperän lisääminen siirapin sameuden jälkeen suodatuksen jälkeen voi saavuttaa alle 0,4 ECB. Näiden nesteiden suodatuksen jälkeen paitsi luontainen laatu paranee huomattavasti, mutta myös ulkonäkö on erittäin hyvä. Piimaan lisäksi voidaan käyttää muita suodatinmateriaaleja, kuten helmijauhetta, aktiivihiiltä ja vastaavia.

Suodatuslaitteet soijakastikkeelle Laadunvarmistus:

Yhtiöllä on T & K ja johtoryhmä, jolla on vankka ammattitaito ja rikas työkokemus. Tieteellisellä liiketoimintafilosofilla, luotettavalla laadunvarmistuksella ja täydellisellä myynnin jälkeisellä palvelulla olemme saaneet asiakkaidemme laajan kiitoksen. Tuotteen laadunhallinta on läpäissyt ISO9001-2000 laatujärjestelmän sertifikaatin, ja se on luokiteltu "sopimusten kunnioittamisen ja promise-pitämisen" yksiköiksi monta kertaa, ja se on arvioitu "Enterprise Credit Rating AAA" Xinxiang City Credit Committee.


Hot Tags: suodattimet soijakastiketta, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like