Suodatuslaitteet etikkaan

Suodatuslaitteet etikkaan

Yrityksemme tuottaman piilevän maametallisuodattimen avulla ratkaistaan etikka-selkeyden suodatuksen ongelma. Levyn ja kehyssuodattimen rakenne koostuu telineestä, putkistojärjestelmästä, suodatinlevyjoukosta, puristuslaitteesta, sähkölaitteesta,
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Etikkaustuotteiden suodatuslaitteet Esittely:

Yrityksemme tuottaman piilevän maametallisuodattimen avulla ratkaistaan etikka-selkeyden suodatuksen ongelma. Levyn ja kehyssuodattimen rakenne koostuu telineestä, putkistojärjestelmästä, suodatinlevyjoukosta, puristuslaitteesta, sähkölaitteistosta, jätemateriaalin purkauslaitteesta, piimaa sisältävästä järjestelmästä ja piimaasta ja pahvista. käytetään yhdessä suodatusvälineenä. Se voi selkeyttää nestemäisten tuotteiden suodattamista viinissä, juomassa, siirapissa, soijakastikkeessa, etikassa, elintarvikelisäaineissa sekä lääke- ja kemianteollisuudessa. Koneen erottama neste voi olla 100% bakteereista ja kiinteistä hiukkasista, joiden läpimitta on 1 - 3 um, ja säilyttää paremmin alkuperäisen nesteen ominaisuudet ja sameuden arvo voi olla pienempi kuin 0,5 EBC ja sillä on yksinkertainen rakenne ja vakaa ja luotettava suorituskyky. , helppokäyttöinen ja niin edelleen.

Etikka-aineen suodatuslaitteet Ominaisuudet:

Laitteen suodatuslaatu on vakaa, suodatusvaikutus on hyvä ja se toteutetaan suljetuissa olosuhteissa, ei vuotoja, ympäristön pilaantumista ja suodatusprosessi on erittäin automatisoitu.

Suodatuslaitteet etikka-tuotteen sovellukselle:

Sitä käytetään nestemäisten tuotteiden, kuten etikan, soijakastikkeen, viinin, terveysviinin, riisiviinin, juoman, makean veden, viinin, selkeyttämiseen.

Etikkahien suodatuslaitteiden laadunvarmistus:

Yrityksemme tuottaa laajan valikoiman suodatuslaitteita, elintarvike- ja juomakoneita sekä erilaisia lämmönvaihtimia. Tehtaan pinta-ala on 15000 neliömetriä ja sen rekisteröity pääoma on 8 miljoonaa yuania. Kaikenlaiset ammatillinen valmistus-laitteet, useita työstökoneiden jalostus tuotantolinjoja, täysin suljettu puhdistus suodatin tuotannon kokoonpanolinja.


Hot Tags: etikka-suodatuslaitteet, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like