1340098 Kynttilän suodatinelementti

1340098 Laivakameran kynttilän suodatinelementti 1340098 Laivamoottorin kynttilän suodatinelementtiä käytetään pääasiassa öljynsuodattimessa useilla suodatinydimillä ja magneettisydämillä, joiden koko on tehokasta suodatusaluetta. Metallilangan verkkosuodatinmateriaalilla, painehäviö pienellä vastuksella, korkea ...

Tuotetiedot

1340098 Laivan moottorin kynttilän suodatinelementti

1340098 Laivakameran kynttilän suodatinelementtiä käytetään pääasiassa öljynsuodattimessa useilla suodatinydimillä ja magneettisydämillä, joiden koko on tehokasta suodatusaluetta. Metallilangan verkkosuodatinmateriaalilla voidaan pienentää painehäviötä, suurta lujuutta, voidaan toistaa pesuhuuhtelu jne. Suodata ja käyttää kierteitettyjä kytkentäpultteja tai asentaa ja poistaa, puhdistaa helposti.

67.jpg

1340098 Laivakameran kynttilän suodatinelementti Tuotesovellus:

1340098 Laivakameran kynttilän suodatinelementtiä voidaan käyttää monissa sovelluksissa. Niihin kuuluvat hyvin erilaiset teollisuuden alat, kuten alusten ja moottoreiden rakentaminen, teräs sekä autoteollisuus ja kemianteollisuus, sähköntuotanto, vedenkäsittely ja toimitukset. Myös suodatusmateriaali eroaa suuresti, esimerkiksi polttoaineet, voiteluaine, kaasu, jäähdytysaineet, öljyt, puhdistusaineet ja vesi. Niinpä yhden hakemuksen vaatimukset vaihtelevat voimakkaasti. Keskitetyllä ja täysin eriytyneellä osaamisella tunnemme ammattimme syvällisellä ja laaja-alaisella.

21.jpg

1340098 Laivakameran kynttilän suodatinelementti Laadunvarmistus:

Lähettää palautelevyn kuukausittain, jotta tavarat toimisivat.

Jos sinulla on joitain kysymyksiä työskentelyn aikana. Varmistamme, että kysymykset säilyvät 2 päivässä.

Jos tavarat ovat Ok ja saat hyvän palautteen, saat jonkin verran alennusta seuraavassa järjestyksessä.

60.jpg

Hot Tags: 1340098 Kynttilän suodatinelementti, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää