BOLL kynttilän tyyppi Suodatinelementti

: Korvaa BOLL kynttilän tyyppi suodatin elementti tuote kynttilän suodatin on tärkeä osa marine diesel suodatin. Ei huolimaton materiaalin valinta, prosessi ja tiivistys. Pitkäikäinen ja helppo vaihtaa hyväksytään laajalti. Lisätietoja kynttilän suodattimesta |...

Tuotetiedot

Korvaa BOLL kynttilän tyyppi suodatin elementti tuotteen käyttöönotto:

Kynttilä-suodatin on tärkeä osa marine diesel suodatin. Ei huolimaton materiaalin valinta, prosessi ja tiivistys. Pitkäikäinen ja helppo vaihtaa hyväksytään laajalti. Lisätietoja kynttilän suodattimesta | kynttilän suodatin | aluksen erityisiin suodatustietoja ja ongelmat voidaan milloin tahansa Henan Senjie suodatin Equipment Co, Ltd, koska sydämen, niin ammatti, sitoutunut maailman paras suodatus tuotteiden tuotanto- ja yrityksille.

29.jpg

Korvaa BOLL kynttilän suodatin elementti tuotteen ominaisuudet:

1. kynttilän suodatinta käytetään pääasiassa öljyn suodatusta. Se koostuu useita suodattimen osien ja magneettinen suodatin. Se on sama vakiokoko ja lisätä filtration-alueelta.

2. käyttämällä kudottua metalliverkko suodatin välineenä;

3. kynttilän suodatin on ominaisuudet pieni vastus painehäviö, lujat, toistettavissa puhdistus ja backwashing;

4. Suodatinelementti ja kiinteä levy pultattu tai kierre, joka on helppo asentaa, Pura ja puhdasta;

32.jpg

Korvaa BOLL kynttilän tyyppi suodatin elementti laadunvarmistus:

Senjie suodatin tuotantolaitteet: 9 suuret, keskikokoiset ja pienet uurteet koneet, 3 leikkaamista koneet, 5 suurten ja pienten koneistus sorvit, 2 ultraääni kuuma sulattaa koneiden ja useita suodatus testauslaitteet. 12 tunnin shift-järjestelmän kaikki tuotteet ovat ultra-lyhyen aikavälin, varmistaa jokaisen asiakkaan tuotteet oikea-aikaisuus. Alusten boll-suodatin on yksinomainen kehittämisestä Senjie suodatin, boll suodattaa ja etsiä Henan Senjie suodatin.

66.jpg

Hot Tags: BOLL kynttilän tyyppi Suodatinelementti, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like