BOLL kynttiläsuodatin 1340028

BOLL kynttiläsuodatin 1340028 Tuotteen esittely: BOLL kynttiläsuodatin 1340028 on tehty venttiilien, pumppujen ja laakerien suojaamiseksi saastumiselta ja suodattaa mutaiset nesteet jatkuvasti ja syöttävät puhdistetut materiaalit takaisin prosessiin. Suodinkynttilässä on useita verkkokynttilöitä ...

Tuotetiedot

BOLL kynttiläsuodatin 1340028 Tuotteen esittely:

BOLL kynttiläsuodatin 1340028 on tehty venttiilien, pumppujen ja laakereiden suojaamiseksi saastumiselta ja suodattaa mutaiset nesteet jatkuvasti ja syöttävät puhdistetut materiaalit takaisin prosessiin. Suodatinkynttilä sisältää useita verkkokiukkasia rinnakkain, jotka on asetettu päälle tai ruuvattu ja joilla kaikilla on samat mitat. Tällöin muodostuu suuri suodatinalue alhaiselle rakennustilavuudelle. Kynttilän sisäosa erottaa itsensä erityisen suurella resistanssilla paine-eroon. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun metalliverkon käytön vuoksi suodatinkynttilät voidaan puhdistaa monta kertaa ja niitä voidaan käyttää taloudellisesti pidemmän ajan kuluessa. Ensisijaisesti korkeissa lämpötiloissa ja käyttöolosuhteissa, joissa muovit, fleece tai paperi ovat sopimattomia, on kynttiläelementti, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

48.jpg

BOLL kynttiläsuodatin 1340028 Tuotteen ominaisuudet:

Verrattuna takin seulan sisäkkeeseen kynttilän sisäpinta erottuu merkittävästi suuremmalla suodatusalueella ja pitemmällä käyttöiästä johtuen myös harvoista komponenteista ja helpommasta puhdistuksesta. Lisäksi suodatinkynttilät voidaan vaihtaa erikseen.

45.jpg

BOLL kynttiläsuodatin 1340028 Tuotesovellus:

BOLL kynttiläsuodatinta 1340028 käytetään myös metallurgian, petrokemian, koneiden valmistuksen, paperinvalmistuksen, laivanrakennuksen ja muiden teollisuudenalojen nestesuodatukseen.

8.jpg

Hot Tags: boll kynttiläsuodatin 1340028, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like