Boll kynttiläsuodatin

Boll kynttiläsuodatin on tärkeä osa merisuihku-suodattimesta. Se ei ole hämätä materiaalin valinnassa, prosessissa ja sulkemisessa. Sen pitkä käyttöikä ja helppo vaihtaminen ovat laajalti hyväksyttyjä. Lisätietoja kynttiläsuodattimesta kynttiläsuodatin laivanspesifiset suodatintiedot ja ongelmat voivat olla milloin tahansa Henan Senjie Filtration Equipment Co., LTD. , koska sydän, niin ammattitaitoinen, sitoutunut maailman parhaisiin suodatustuotteiden tuotannon ja jalostuksen yrityksille.

Tuotetiedot

Boll kynttiläsuodattimen esittely Johdanto:

Boll kynttiläsuodatin on tärkeä osa merisuihku-suodattimesta. Se ei ole hämätä materiaalin valinnassa, prosessissa ja sulkemisessa. Sen pitkä käyttöikä ja helppo vaihtaminen ovat laajalti hyväksyttyjä. Lisätietoja kynttiläsuodattimesta kynttiläsuodatin laivanspesifiset suodatintiedot ja ongelmat voivat olla milloin tahansa Henan Senjie Filtration Equipment Co., LTD.

, koska sydän, niin ammattitaitoinen, sitoutunut maailman parhaisiin suodatustuotteiden tuotannon ja jalostuksen yrityksille.

1.jpg

Boll Kynttiläsuodattimen Ominaisuudet:

Suodatinkerros: ruostumatonta terästä oleva metalli erikoisverkko, ruostumaton teräs sintrattu verkko, ruostumaton teräs sintrattu huopa

Päätykappale: ruostumattomasta teräksestä valmistettu päätykappale, muovattu päätykappale, nailonverkon päätykorkki

Liitäntätyyppi: jousi, pistoketyyppi, lanka (tavallinen lanka M26 * 1.5)

Tarkkuusalue: 20 mikronia - 100 mikronia, kun 40 mikronia on yleisimpiä

Mitat: ulkohalkaisija 30mm pituus 44mm-745mm, mikä on yleisimpiä 440mm pituudella

2.jpg

Boll kynttiläsuodattimen tuote-sovellus:

1. Maatalouskoneissa käytetään myös laajasti hydraulista teknologiaa, kuten leikkuupuimurit, traktorit ja aurat.

2. Autoteollisuudessa hydrauliset maastoajoneuvot, hydrauliset maansiirtoautot, hydrauliset työturvallisuusajoneuvot ja paloautot käyttävät kaikkia hydrauliteollisuutta.

3. Tekstiiliteollisuudessa on muoviin ruiskuvalukoneita, kumin vulkanointikoneita, paperikoneita, painokoneita ja tekstiilikoneita.

3.jpg

Boll kynttilänsuodatin Laadunvarmistus:

Tarjoa tuotteet nopeasti, ajoissa ja ilman virheitä määritetyn ajan mukaan. Tarvittaessa yritys lähettää teknikot sivustoon ohjaamaan toimijoiden asennusta, käyttöönottoa ja koulutusta. Laatuongelmia esiintyy tuotteen normaalissa käytössä ja lupaamme korvata sen ilmaiseksi. Varmista, että laite on käynnissä. Tarjoa teknistä tukea ja muuta apua asiakkaille 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Tarjoamme sinulle parempia tuotteita ja erinomaista palvelua.


Hot Tags: boll kynttilänsuodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like