HY-pro suodatin

HY-pro suodatinpatruuna käytetään hydrauliikka suodattaa kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline. HY-pro suodatinpatruuna on korvaavan tuotteen kotimarkkinoilla tuodut Suodatinelementti. Se on valmistettu tuodut suodatinmateriaalin. Suodatin elementti REACH-asetuksen tasolla samanlainen tuloksellisuusindikaattorit suodattaa elementtejä, jotka voi täysin korvata Hy-pro-suodatinpatruuna.

Tuotetiedot

HY-pro suodatin patruuna tuotteen esittely:

HY-pro suodatinpatruuna käytetään hydrauliikka suodattaa kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste ja toimiva väline. HY-pro suodatinpatruuna on korvaavan tuotteen kotimarkkinoilla tuodut Suodatinelementti. Se on valmistettu tuodut suodatinmateriaalin. Suodatinelementti tuloksellisuusindikaattorit tasolle samanlainen ulko suodattimen elementtejä, jotka voi täysin korvata Hy-pro-suodatinpatruuna.

1.jpg

HY-pro suodatin patruuna tuote ominaisuuksia:

HY-pro suodatinpatruuna on pääosin valmistettu kudottu suojakäsineet, sintrattu mesh ja Silitysrauta mesh. Koska se käyttää lasin fiber suodatinpaperin kemian-fiber suodatinpaperi,-kartonki ja sellun suodatinpaperin on korkea Samankeskisyyden, korkea paine ja suoruus. Hyvä, ruostumaton teräs, mahdolliset purseet varmistaa pitkän käyttöiän ilman sen rakenne on valmistettu yksi- tai monikerroksinen metallia mesh ja suodattaa materiaali, Kerrosten määrä ja silmien määrä luukun takimmaisessa erityinen käyttää riippuen käyttöolosuhteista ja käyttöä.

2.jpg

HY-pro suodatin patruuna tuotteen hakemuksen:

1. petrokemian: Erottamisoikeus ja tuotteiden jalostuksen ja kemialliset tuotteet prosessien ja öljykenttä injektion hyvin vettä ja maakaasun lisäksi partikkelien suodatus.

2. tekstiilien: Puhdistus ja yhtenäinen suodatus polyesteriä sulaa piirustus prosessi suojelu ja suodatus kompressori-, rasvanpoisto- ja nestehukka pakattu kaasu.

3.jpg

HY-pro suodatin patruuna laadunvarmistus:

1. tuotannon ja testauksen tuotteiden kirjataan ja testattu.

2. tuotteen suorituskykyä, koko prosessi ja täyden suorituskyvyn testausta varten on tehtävä tarkastus Fi ja tuotteet pakataan ja lähetetään kun tuotteiden tullia on määritettävä.

 


Hot Tags: HY-pro suodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää