HY-pro Suodatinelementti

HY-pro Suodatinelementti on valmistettu laadukkaita lasi kuitua suodatin materiaalia, joka on laajalti käytössä suodatus järjestelmä poistaa kiinteitä hiukkasia ja hyytelömäiset aineet keskipitkällä, vähentää suhteellisen pinnan kitka hydraulikomponentit, parantaa järjestelmän, luotettavuutta ja hydraulinen järjestelmä ja voitelujärjestelmä turvallisen ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. . Kuljetus-ja muista syistä alkuperäinen Suodatinelementti on yleensä pitkä sykli ja korkea hinta. Yrityksemme on pitkään keskittynyt lokalisointi Hy-pro Suodatinelementti. Mukaan joitakin teknisiä parametreja asiakkaan se täysin tuottaa Suodatinelementti, joka vastaa alkuperäisen Suodatinelementti varmistamaan järjestelmän puhtaus, joka on täysin ansaitsee oman luottamuksen toteutumista suorituskykyä.

Tuotetiedot

HY-pro suodatin elementti tuotteen esittely:

HY-pro Suodatinelementti on valmistettu laadukkaita lasi kuitua suodatin, joka on laajalti käytetty suodatus poistaa kiinteitä hiukkasia ja hyytelömäiset aineet keskipitkällä, vähentää suhteellinen pinnan kitka osat, parantaa järjestelmän luotettavuutta ja hydraulinen järjestelmä ja voitelujärjestelmä turvallisen ja tehokkaan toiminnan varmistamiseksi. . Kuljetus ja muista syistä Alkuperäinen Suodatinelementti on yleensä pitkä sykli ja korkea hinta. Yrityksemme on pitkään keskittynyt lokalisointi Hy-pro Suodatinelementti. Mukaan joitakin teknisiä parametreja asiakkaan se täysin tuottaa Suodatinelementti vastaavat suorituskykyä alkuperäinen Suodatinelementti varmistamaan järjestelmän puhtaus, joka on täysin ansaitsee oman luottamuksen toteutumista.

1.jpg

HY-pro suodatin elementti tuote ominaisuuksia:

(1) aksiaalinen jäykkyys: Suodatinelementti eivät ole epämuodostunut tai vaurioitunut kohdistuu aksiaalinen kuorma teollisen prosessin dokumentointi standard.

(2) madaltumista jäykkyys: kun suodatin core joutuu teollisen prosessin lopullinen painehäviö Käyttöohjeet standardi, sen ei pitäisi aiheuttaa muodonmuutoksia ja vahinkoa.

(3) paine virtausominaisuudet: paine alentaa virtaus ominaiskäyrän suodatuksen elementin käytettävä teollisuuden Prosessidokumentaatio.

(4) väsymys virtausominaisuudet: alle kahden virtauksen ja paineen pudota edellytykset.

2.jpg

HY-pro suodatin elementti tuotteen hakemuksen:

1, elektroniikan ja lääkkeiden: Käänteinen osmoosi veteen, deionisoituun veteen esikäsittely suodatuksen pesuainetta ja glukoosin esikäsittely suodatus.

2, lämpöteho ja ydinvoima: kaasu turbiini, kattilan voitelujärjestelmä, nopeudenohjausjärjestelmä, ohittaa valvonnan järjestelmän öljyn puhdistus, syötteen vesi pumppu, Tuuletin ja pölyn poisto järjestelmän puhdistus.

3.jpg

HY-pro suodatin elementti laadunvarmistus:

Vahva tekninen tiimi tehtaan pinta-ala 5000 neliömetriä ja on tuotanto työpaja yli 8000 neliömetriä. Se on oma tuotantolinja testaus ja testaus center. Tällä hetkellä 203 työntekijää, joista 16 teknikot, 13 avustaja insinöörejä, 18 insinöörien ja 9 ylimmän insinöörejä. Yhden suodattimen asiantuntija kanssa kansallisen Erityisavustus.

 


Hot Tags: HY-pro Suodatinelementti, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää