Hydac suodatin 0060D010BN4HC

Saksan HYDAC-yhtiö on maailman kuuluisa tehtailija hydrauliset komponentit pääasiassa erikoistunut tuottaa komponentteja ja laitteita akku tekniikka, nesteen suodatuksen teknologia, hydraulisia tekniikan ja sähköisten mittaus tekniikka. Saksan HYDAC tuotteet ovat laajalti käytössä lähes kaikilla teollisuudenaloilla. Saksa HYDAC käytetään laajalti teräksestä, sähkö, metallurgia, laivanrakennus, ilmailun, paperinvalmistuksen, kemianteollisuuden, työstökoneet, engineering koneet, Rakennustekniikka ja muilla aloilla.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Hydac suodatin 0060D010BN4HC tuotteen esittely:

Saksan HYDAC-yhtiö on maailman kuuluisa tehtailija hydrauliset osat, joka on pääasiassa erikoistunut tuottaa komponentteja ja laitteita akulla teknologia, nesteen suodatusteknologiaa, hydraulinen ohjaustekniikka ja elektroninen mittaustekniikka. Saksan HYDAC tuotteet ovat laajalti käytössä lähes kaikilla teollisuudenaloilla. Saksa HYDAC käytetään laajalti vallassa teräs, sähkö, metallurgia, laivanrakennus, ilmailun, paperinvalmistuksen, kemianteollisuuden, koneet, tekniset laitteet, Rakennustekniikka ja muilla aloilla.

1.jpg

Hydac suodatin 0060D010BN4HC tuote ominaisuuksia:

1. Suodatinelementti on valmistettu lasin fiber/ruostumaton teräs mesh tuoda Yhdysvalloista, kätevä jäteveden vastuuvapauden, suuren levikin alue, pieni painehäviö, yksinkertainen rakenne, pieni määrä, kevyt ja jopa vedensuodatusmateriaalin.

2. yhteensopivuus suodatinmateriaalin on sovellettavat ehdot hydrauliöljyn suodatus.

2.jpg

Hydac suodatin 0060D010BN4HC tuotteen hakemuksen:

1.Metallurgy: käytetään hydraulijärjestelmä valssaamo, caster suodatin ja erilaisia voitelu suodatus.
2.Petrochemicals: öljyn jalostusta, kemialliset tuotantoprosessin erottaminen välituotteiden ja hyödyntämistä ja tuotteiden öljykentän Huomaa hyvin vettä ja maakaasun hiukkasten suodattaa lukuun ottamatta.

3.jpg

Hydac suodatin 0060D010BN4HC laadunvarmistus:

1. sopimus tuotteiden laatua (mukaan lukien tarvikkeet) täysin vaatimusten mukaisesti mukainen kansallinen standardi GB 15588-2003 ja niihin liittyvien tuotteiden kansallisten laadun tasoa.

2. tuote on valmistettu lasikuidusta ja ei ylimääräisiä aineita, muita kuin lisätään.

 

 


Hot Tags: Hydac suodattaa toimittajat, 0060D010BN4HC, hinta, valmistaja, factory

Tutkimus

You Might Also Like