Hydac suodatin 0660R010BNHC

Ennen kuin käytät, HYDAC Suodatinelementti Tarkista onko mitään rikkoutuminen, koska ulkoinen puristamiseen aiheuttaa ulkoisista vahinkoa Suodatinelementti kuljetus. Asennuksen aikana yritä vahingoittaa pall Suodatinelementti ja estää törmäys. Kun käytät ajan kuluessa, jos suodos flux laskee, olisi poistettu ja puhdistettu. Vakavissa tapauksissa huonompi hogg Suodatinelementti voidaan pitää. Sanalla sanoen huoltoon hedeke Suodatinelementti, säännöllinen puhdistus on tehtävä mahdollisimman, joka on varmasti tärkeä askel. Käyttää tilanteen mukaan hedeke Suodatinelementti korvattava asianmukaisesti, joka on saavuttanut toiminto päivittää suodatin.

Tuotetiedot

Pall suodatin UE319AT20H tuotteen esittely:

Ennen kuin käytät, HYDAC Suodatinelementti Tarkista onko mitään rikkoutuminen, koska ulkoinen puristamiseen aiheuttaa ulkoisista vahinkoa Suodatinelementti kuljetus. Asennuksen aikana yritä vahingoittaa pall Suodatinelementti ja estää törmäys. Kun käytät ajan kuluessa, jos suodos flux laskee, olisi poistettu ja puhdistettu. Vakavissa tapauksissa huonompi hogg Suodatinelementti voidaan pitää. Sanalla sanoen huoltoon hedeke Suodatinelementti, säännöllinen puhdistus on tehtävä mahdollisimman, joka on varmasti tärkeä askel. Käytön mukaan tilanteessa hedeke Suodatinelementti on korvattava asianmukaisesti, joka on saavuttanut toiminto päivittää suodatin.

1.jpg

Pall suodatin UE319AT20H tuote ominaisuuksia:

1. järjestelmä voidaan nopeasti saavuttaa ja ylläpitää haluttu öljy puhdistustaso. Lasikuitu ja synteettinen kuitu erityinen sekoitus spinning tai tuodut lasikuitu suodatin-aineena tekemät kiila taitettu muoto lisätä filtration-alueella lieriömäinen rakenne. Se on ominaisuuksiltaan ammua resistenssi, erityisen saastunutta kapasiteetti ja helppo vaihtaa.

2. öljyn käyttöikää voidaan pidentää.

3. Vähennä laakeri kulumista.

2.jpg

Pall suodatin UE319AT20H tuotteen hakemuksen:

1.Metallurgy: sitä käytetään suodatus hydraulijärjestelmä valssaamo ja jatkuva valukoneen ja suodatus eri voitelujärjestelmän laitteet.

2.Textile: puhdistus ja jopa suodatus Polyesteri sulaa aikana piirustus, suojaava suodatus paineilmakompressori öljy poisto ja veden poistoa paineistettua kaasua.

3.etc.

3.jpg

Pall suodatin UE319AT20H laadunvarmistus:

1. Jokainen prosessi on täydellinen kymmenen vuotta

2. tarjota asiantuntijapalveluita kaikilla

3. useita laatutarkastus on tarkastettava tiukasti

4. useita laatujärjestelmän sertifiointi

 

 


Hot Tags: Hydac suodattaa toimittajat, 0660R010BNHC, hinta, valmistaja, factory

Tutkimus

You Might Also Like