Hydac Suodatinelementti

Hydac Suodatinelementti on asennettu hydraulinen järjestelmä suodatusta, jossa hydac Suodatinelementti voi poistaa tehokkaasti nestettä keskipitkällä metallihiukkasia ja saastuneen epäpuhtauksia ja tehokkaasti mahdollistaa suodattimen laitteet tuloaukon toimivat yleensä työoloja.

Tuotetiedot

Hydac suodatin elementti tuotteen esittely:

Hydac Suodatinelementti on asennettu hydraulinen järjestelmä suodatusta tuloaukon, joka hydac Suodatinelementti voi tehokkaasti poistaa metallihiukkasia ja saastunut epäpuhtaudet nestettä keskipitkällä ja tehokkaasti mahdollistaa suodattimen laitteet toimivat normaalisti työoloja.

1.jpg

Hydac Suodatinelementti huolto menetelmä:

Huolto menetelmä HYDAC Suodatinelementti on tiedettävä kaikki paitsi seuraavat kolme seikkaa:

1: kun HYDAC suodatin desinfiointi pitäisi kiinnittää huomiota aika ja lämpötila, polypropeeni, korkea lämpötila desinfiointi Seinäkaappi 121 ℃ suositeltavaa höyry sterilointi 0,1 Mpa turkkilainen paineita, 130 ℃ / 20 minuuttia suositeltavaa, polysulfone ja ptfe höyry sterilointi pääsee 142 ℃, paine on 0,28 Mpa, aika noin 30 minuuttia suositeltava, jos lämpötila on liian korkea, aika on liian pitkä liikaa paineita vahingoittaa dh-suodatin.

2: HYDAC suodatin on liotettava happo ja alkali ratkaisu, liotus aika enintään 24 tuntia, happoa, emästä, lämpötila 20 ℃, 25 ℃, ehdotti, että happoa tai emästä ja veden suhde on 20 %.

3: HYDAC suodatin tulee huuhdella toistuvasti ionittomien vedellä ja suodatin nesteen kanssa korkea proteiinipitoisuus olisi liotetaan entsyymi ratkaisu.

2.jpg

Hydac suodatin elementti tuotteen hakemuksen:

1. hydac hydrauliöljyn Suodatinelementti voidaan suodattaa epäpuhtaudet järjestelmään, suodattaa hydraulijärjestelmä valssaamo ja jatkuva valukoneen ja suodattaa kaikenlaisia voitelu-laitteita.

2. petrokemian: erottamisoikeus ja tuotteiden jalostus ja kemikaalien tuotanto, hyvin hevosvoimaan ja maakaasun hiukkanen poistaminen suodatuksen öljykentät.

3. tekstiili: puhdistus ja jopa suodatus polyesteriä Sulata aikana piirustus.

3.jpg

Hydac suodatin elementti laadunvarmistus:

1. 365 päivää vuosittain sähköpostituki

2. mukaan työoloja, annamme asiantuntijoiden tekninen seuranta ohjeet

3. Kaikki tuotteet tarjoavat käyttäjälle koulutuspalvelut

 

 


Hot Tags: toimittajat, Hydac Suodatinelementti, hinta, valmistaja, factory

Tutkimus

Saatat myös pitää