INTERNORMEN Suodatin 01.E.30.3VG.HR.EP

INTERNORMEN Suodatin 01.E.30.3VG.HR.EP Tuotteen esittely: INTERNORMEN on sitoutunut laadukkaiden hydrauliöljyn ja voiteluaineiden suodattimien tuotantoon ja myyntiin sekä luo korkeimmat laatuvaatimukset ja -vaatimukset kansainvälisillä markkinoilla. "INTERNORMEN" on tullut symboli ...

Tuotetiedot

INTERNORMEN Suodatin 01.E.30.3VG.HR.EP Tuotteen esittely:

INTERNORMEN on sitoutunut laadukkaiden hydrauliöljyn ja voiteluaineiden suodattimien tuotantoon ja myyntiin sekä luo korkeimmat laatuvaatimukset ja -vaatimukset kansainvälisillä markkinoilla. "INTERNORMEN" on tullut käsityötaiteen symboli Nyt Ind Norman on kehittynyt hydraulisten ja voitelusuodattimien valmistajaksi kansainväliseen teknologiayritykseen. Tulevaisuudessa jatkamme ammattimaista tukea ja yhteistyötä voimakkaan teknisen vahvuuden ansiosta. Yingdeman Technology Co., Ltd: lla on tällä hetkellä monia tärkeitä avainteknologioita, ja niitä sovelletaan myös suodatusteknologiaan monilla aloilla lukuun ottamatta hydrauliöljyä ja voiteluöljyn suodattimia. Nestekontrollitekniikka ilman elektronista laitekohtaista järjestelmäintegraatioteknologiaa saastuttamislaitteita.

2.jpg

INTERNORMEN Suodatin 01.E.30.3VG.HR.EP Tuotteen ominaisuudet:

Työväliaine: hapan rasva hydrauliöljyemulsio vesi-heksaanidioli

Materiaali: lasikuitu

Työpaine: 21 bar-210 bar

Käyttölämpötila: -10 ° C ~ +110 ° C

Tiivistemateriaali: fluorikalvo

Suodatustarkkuus: 10 μm

Soveltamisala: Paineöljyn suodatus hydrauliikka- ja voitelujärjestelmille suodattamaan epäpuhtaudet järjestelmässä ja varmistamaan järjestelmän normaali käyttö.

3.jpg

INTERNORMEN Suodatin 01.E.30.3VG.HR.EP Laadunvarmistus:

1. Tuotteen tuotanto ja testaus kirjataan ja testataan.

2. Tuotteen suorituskyvyn testaamiseksi on suoritettava koko prosessi ja täydellinen suoritustarkastus, ja tuotteet on pakattava ja toimitettava sen jälkeen, kun tuotteet on vahvistettu päteviksi.

4.jpg

Hot Tags: kansainvälinen suodatin 01.e.30.3vg.hr.ep, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää