INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP

INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP Tuotteen esittely: INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP, joka on asennettu suoraan polttoainesäiliöön, yksinkertaistaa järjestelmän putkistoja, säästää tilaa ja tekee järjestelmästä entistä tiiviimpi itsesulkuventtiileillä. järjestelmä uudistetaan, öljy ...

Tuotetiedot

INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP Tuotteen esittely:

INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP, joka on asennettu suoraan polttoainesäiliöön, yksinkertaistaa järjestelmän putkistoa, säästää tilaa ja tekee järjestelmästä entistä tiiviimpiä itsesulkuventtiileillä. Kun järjestelmää uudistetaan, polttoainesäiliössä oleva öljy ei virrata takaisin. Kun hydrauliikan suodatinelementti on vaihdettu, voidaan hydraulisen suodatinelementin epäpuhtaudet irrottaa polttoainesäiliöstä yhdessä siten, että öljy ei pääse ulos.

1.jpg

INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP Laadunvarmistus:

Innovaatio on avain yrityksen ydinosaamisen kilpailukyvyn parantamiseen. Yritykset ovat itsenäisen innovaation tukipilari, ja yliopistojen tutkimuslaitokset ovat riippumattomien innovaatioiden kumppaneita. Yritysten itsenäisen innovaatioprosessin yhteydessä pidämme erittäin tärkeänä koulu-yritysten liittouman vahvistamista ja toisiaan täydentäviä etuja. Meillä on teknistä tukea useilta yliopistoilta ja korkeakouluilta, kuten Harbinin teknillisestä korkeakoulusta, Tongji-yliopistosta, Nanjingin ilmailu- ja avaruustutkimuslaitoksesta, ja ne on asennettu tieteellisiin teoreettisiin menetelmiin. Talentti, joka edisti kehittyneitä tieteellisiä tutkimustuloksia todelliseksi tuottavuudeksi. Tieteellinen johtamismenetelmä, jalostettu valmistusprosessi ja innovatiivinen valmistuskonsepti ovat kasvaneet nopeasti kiinalaisen suodattimen tuotannossa ja vientipohjassa.

2.jpg

Hot Tags: INTERNORMEN Suodatin 01NR1000.10VG.10.BP, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like