INTERNORMEN Öljynsuodatin 310882

INTERNORMEN Öljynsuodatin 310882 Tuotteen esittely: INTERNORMEN Öljynsuodatin 310882 on välttämätön osa putkistosarjaa materiaalin kuljettamiseen. Se asennetaan yleensä hydraulijärjestelmän sisääntulopäähän metallihiukkasten ja saastuneiden epäpuhtauksien suodattamiseksi nestemäisessä ...

Tuotetiedot

INTERNORMEN Öljynsuodatin 310882 Tuotteen esittely:

INTERNORMEN Öljysuodatin 310882 on välttämätön osa putkisarjaa materiaalin kuljettamiseen. Se asennetaan yleensä hydraulijärjestelmän sisääntulopäähän metallihiukkasten ja saastuneiden epäpuhtauksien suodattamiseksi nestemäisessä väliaineessa laitteen normaalin toiminnan suojaamiseksi. Kun neste pääsee suodattimeen, epäpuhtaudet tukkeutuvat ja puhdistettu suodos poistuu suodattimen ulostulosta. Kun puhdistus on tarpeen, hydrauliöljyn suodatinelementti otetaan pois suodattimesta ja käsitellään teollisuusnesteellä.

8.jpg

INTERNORMEN Öljynsuodatin 310882 Tuotteen ominaisuudet:

Suunnittelu lämpötila: 14 ± 212 ° F

Käyttölämpötila: 14 ± 176 ° F

Mineraaliöljyn käyttö, muut mediavaatimukset

Suurin käyttöpaine: 232 kiloa

Koepaine: 333 kiloa

Prosessiliitos: laippa 3000 psi

Shell-materiaali: alumiiniseos taottu seos

Tiivistemateriaali: nitriilikumi (NBR) tai fluoriputki (FPM), muut tarvittavat materiaalit

Asennuspaikka: pystysuora

Toimenpide: 1/4 kierreliitäntä

Vuoto ja vuoto: kierre 1/2

Polttoainesäiliö: 1,90 gallonaa.

7.jpg

INTERNORMEN Öljynsuodatin 310882 Laadunvarmistus:

Laadunvarmistus, niin kauan kuin se on laatuongelma, lupamme palauttaa sen sinulle, jotta voit olla varma. Luotettava ja vakaa laatu tekee yhtiömme tuotannon ja myynnin määrän sekä kattavat talousindikaattorit kotimaisen teollisuuden eturintamassa. Kymmenet tuhannet käyttäjät ovat levittäytyneet eri puolille maata ja viedä Saksaan, Ranskaan, Italiaan, Japaniin, Etelä-Koreaan, Yhdysvaltoihin, Thaimaahan, Vietnamiin, Chileen, yli 50 maahan ja alueisiin, kuten Uzbekistanin, Iranin, Venäjän, Taiwanin , ja Australiassa. Demalongin tuottamat suodatinelementit on valmistettu korkealaatuisista suodatinmateriaaleista, joiden koko ja suodatustarkkuus ovat täsmälleen samat kuin alkuperäisen.

5.jpg

Hot Tags: internormen öljynsuodatin 310882, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like