Internormen öljynsuodatin

Saksa INTERNORMEN suodattaa mukaan oikeellisuutta suodatus (suodatus epäpuhtauksia partikkelikoko), karkea suodattimet, tavallinen suodatus. Neljä erilaisia suodattimia, hienon suodattimen ja suodattimia. Hydraulinen järjestelmä Internormen öljynsuodatin käytetään pääasiassa suodattaa kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline.

Tuotetiedot

Internormen öljyn suodatin tuotteen esittely:

Saksa INTERNORMEN suodattaa mukaan oikeellisuutta suodatus (suodatus epäpuhtauksia partikkelikoko), karkea suodattimet, tavallinen suodatus. Neljä erilaisia suodattimia, hienon suodattimen ja suodattimia. Hydraulinen järjestelmä Internormen öljynsuodatin käytetään pääasiassa suodattaa kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja tehokkaasti hallita pilaantumisen aste toimiva väline.

1.jpg

Internormen öljyn suodatin tuote ominaisuuksia:

Toimiva väline: acid Voitele hydrauliöljyn emulsio vesi-hexanediol

Materiaali: Lasikuitu

Työpaine: 21bar 210bar

Käyttölämpötila:-10 ° C ~ + 110 ° C

Tiivistemateriaalit: fluori kumirengas

Suodatus tarkkuus: 10μm

Soveltamisala: paine öljy suodatus ajaksi hydraulinen ja voitelujärjestelmien suodattaa epäpuhtaudet järjestelmään ja varmistaa järjestelmän normaalia toimintaa.

2.jpg

Internormen öljyn suodatin tuotteen hakemuksen:

1. metallurgia: käytetään suodatus hydrauliset järjestelmät valssit ja jatkuva valukoneet ja suodatus erilaisten voitelu laitteiden.

2. petrokemian: Erottamisoikeus ja tuotteiden jalostuksen ja kemialliset tuotteet prosesseja, puhdistus neste puhdistus, magneettinauha, optiset levyt ja valokuvausfilmit valmistus ja injektion hyvin vettä ja maakaasun lisäksi partikkelien suodatus.

3. tekstiili: Puhdistus ja yhtenäinen suodatus polyesteriä sulaa piirustus prosessi suojelu ja suodatus kompressori-, rasvanpoisto- ja nestehukka pakattu kaasu.

3.jpg

Internormen öljyn suodatin laadunvarmistus:

Meidän tehdas on ammattimainen valmistaja Internormen öljynsuodatin. Otamme laadun ensimmäinen paikka ja ovat kehittyneet laitteet ja erinomainen tuotantoteknologiaa sekä rikkaan tuotannon kokemusta. Vuoden aikana voittaneet monien asiakkaiden luottamuksen ja päässeet pitkän aikavälin suhde heidän kanssaan. Tosiseikat ovat osoittaneet että ansaitsemme luottamuksenne, jos tarvitset, olet tervetullut kysymään!

 


Hot Tags: internormen Öljynsuodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like