Leemin suodatin HX - 10 * 10

Leemin suodattimen Leemin Suodatinelementti hyväksyy lujat kiila suodatin net, joka voi automaattisesti Puhdista Suodatinelementti paine ero ja ajoitus ohjaus. Kun suodatin epäpuhtauksien kerääntyä pinnan suodatin ydin, paine-ero välillä ja lisää asetetun arvon tai ajastin näyttää haluttuna aikana, sähköinen ohjausyksikkö on merkki ja ajaa jälkimainingit mekanismi. Kun jälkimainingit imu on suorassa linjassa kanssa imuilman Suodatinelementti, blowdown venttiili avataan. Tässä vaiheessa järjestelmän paine vapautuu. Epäpuhtaus hiukkasia adsorboituneen suodatin core sisäseinän anna veden virtaus astian ja poistoventtiili vapautuu. Erityisesti suunnitellut suodattimen avulla Suodatinelementti spray sisällä ja epäpuhtaudet huuhtoutuvat pois sileä sisäseinän.

Tuotetiedot

Leemin suodatin HX - 10 * 10 tuotteen esittely:

Leemin suodattimen Leemin Suodatinelementti hyväksyy lujat kiila suodatin net, joka voi automaattisesti Puhdista Suodatinelementti paine-ero valvonta ja ajoitus ohjaus. Kun suodatin epäpuhtaudet kertyvät suodattimen pinnalla ydin, paine-ero välillä ja lisää asetetun arvon tai ajastin näyttää haluttuna aikana, sähköinen ohjausyksikkö on merkki ja ajaa jälkimainingit mekanismi. Kun jälkimainingit imu on suorassa linjassa kanssa imuilman Suodatinelementti, blowdown venttiili avataan. Tässä vaiheessa järjestelmän paine vapautuu. Epäpuhtaus hiukkasia adsorboituneen suodatin core sisäseinän anna veden virtaus astian ja poistoventtiili vapautuu. Erityisesti suunnitellut suodattimen avulla Suodatinelementti spray sisällä ja epäpuhtaudet huuhtoutuvat päässä sileä sisäseinän.

1.jpg

Leemin suodatin HX - 10 * 10 tuote ominaisuuksia:

Leemin suodatin on korkea huokoisuus, hyvä ilmanläpäisevyys, alhaisen vierintävastuksen ja alhainen paine-ero. Kun Suodatinelementti on taitettu, suodatin-alue on suuri ja saastumisen määrä on suuri. Suuri lämmönkestävyys, korroosionkestävyys, sopii korkea viskoosi nesteiden suodattamiseen. Suodatinelementti on hyvä elvyttämiseen suorituskykyä, voidaan käyttää toistuvasti kemikaalin puhdistus, korkea lämpötila ja puhdistus ultraäänellä ja on laaja Kemiallinen yhteensopivuus. Se on paras kumppani teollisuuden suodatusjärjestelmien teollisuudessa!

2.jpg

Leemin suodatin HX - 10 * 10 tuotteen hakemuksen:

1. Hydraulinen teknologia on myös laajalti käytetty maatalouskoneiden kuiva puimurit, traktorit ja aurat.

2. autoteollisuudessa Hydraulinen teknologia hyväksytään hydraulinen maastoajoneuvot, hydraulinen itsepurkavat hydraulinen korkeilla ajoneuvot ja paloautoa.

3. jne.

3.jpg

Leemin suodatin HX - 10 * 10 laadunvarmistus:

Noudattaa ”turvallisuutta, ammattitaitoa, innovaatioita ja eheys” perusarvoja yrityksemme jatkuu tarjota asiakkailleen parempia tuotteita ja tehokkaampia palveluita ja tehdä uusia maksuja innovaatio suodatus-teknologian.

 


Hot Tags: leemin suodatin HX - 10 * 10, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää