Mp-suodatinsuodatin HP1351M25ANP01

Mp-suodatin Suodatin HP1351M25ANP01 Tuotesovellus: 1. Työkaluteollisuudessa 85% nykyisestä työstökoneen siirtojärjestelmästä käyttää hydraulista voimansiirtoa ja ohjausta. Tällaisia ovat hiomakoneet, jyrsinkoneet, höylät, puristimet, puristimet, leikkauskoneet ja ...

Tuotetiedot

Mp-suodatinsuodatin HP1351M25ANP01 Tuotesovellus:

1. Työkaluteollisuuden alalla 85% nykyisestä työstökoneen siirtojärjestelmästä käyttää hydraulista voimansiirtoa ja ohjausta. Tällaisia ovat hiomakoneet, jyrsinkoneet, höylät, puristimet, puristimet, leikkauskoneet ja yhdistelmätyökoneet.

2. Metallurgisessa teollisuudessa sähköuunin säätöjärjestelmä, valssaamon ohjausjärjestelmä, avoin tulisijan lataus, muunninohjaus, masuunin säätö, nauhan poikkeama ja vakiojännityslaite kaikki käyttävät hydraulista tekniikkaa.

3. Rakennuskoneissa käytetään yleisesti hydraulisia vaihteistoja, kuten kaivureita, renkaiden kuormaajia, kuorma-autoja, telaketjupuskureita, rengasnostureita, itseliikkuvia kaavinta, tiehöylää ja täryttimiä.

1.jpg

Mp-suodatin Suodatin HP1351M25ANP01 Laadunvarmistus:

1.Kaikki tavarat tarkastetaan ennen lähetystä, joten jos et ole tyytyväinen ostoksen, voit vaihtaa kohteita viikon kuluessa ja sinun täytyy ottaa meihin yhteyttä 24 tunnin kuluessa ostoksen vastaanottamisesta.

2.Toimitus- ja käsittelymuutokset eivät ole palautettavissa, ja asiakkaan tulee olla vastuussa kaikista palauttamisesta ja jälleenmyynnistä.

3. Kaikkien palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäisissä olosuhteissa, mukaanlukien laatikko ja lisävarusteet. Muuhun virheisiin ei ole taattu, kuten rikki, naarmuuntunut ja niin edelleen.

2.jpgHot Tags: Mp-suodatin suodatin HP1351M25ANP01, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää